Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Siemens TI909701HC

Zobraziť katalóg
Siemens TI909701HC
4,0 1 hodnotení
Automatický kávovar – 19 bar, Home Connect, sensoFlow, aromaDouble Shot, mód „barrista“, farebný TFT displej, 2 samostatné tiché keramické mlynčeky s coffeeSensor, 2 šálky naraz: všetky nápoje, 10 používateľských profilov, aktívne predhrievanie šálok, funkcia „kanvica“, nerez
Kód:  BSHES011 Produktové číslo:  TI909701HC Stránky výrobcu

Siemens TI909701HC

Rozšírte si svoje chuťové obzory

Špičkový automatický kávovar Siemens EQ.9 Connect s900 ponúka revolučnú technológiu, vďaka ktorej môžete s prístrojom komunikovať cez bezdrôtovú WiFi sieť a ovládať ho pomocou svojho inteligentného telefónu či tabletu. Prostredníctvom mobilnej aplikácie Home Connect zadáte kávovaru prípravu vášho obľúbeného nápoja bez toho, aby ste museli vstávať z pohovky či postele. Funkcia oneTouch umožní stlačením jedného tlačidla pripraviť dokonalé Ristretto, Espresso, Espresso Macchiato, Espresso Doppio, Cappuccino, Latte Macchiato alebo lahodnú kávu s mliekom.


Kľúčové vlastnosti kávovaru Siemens EQ.9 Connect s900

  • TFT displej s interaktívnym ovládaním
  • Ovládanie cez mobilnú aplikáciu Home Connect
  • Technológia superSilent s výraznou redukciou hluku
  • Elegantný antikorový dizajn
  • Individuálne nastavenie teploty nápoja
  • Výškovo nastaviteľný výpust kávy a mlieka
  • Vyberateľný zásobník na vodu (objem 2,3 l)
  • Tichý keramický mlynček silentCeram Drive
  • Tlak čerpadla: 19 barov
  • Separátny výpust mliečnej peny, horúceho mlieka a horúcej vody
  • Vyberateľná sparovacia jednotka
  • Nastavenie osobných nápojov až pre 10 osôb

Všetky chute sveta

S funkciou coffeeWorld môžete jediným kliknutím ochutnať až 18 medzinárodných kávových špecialít ako je napr. viedenská melange, portugalské galao či indická Kaapi. Mobilná aplikácia navyše obsahuje podrobné informácie o káve, jej pestovaní a pražení. Okrem toho budete mať k dispozícii aj veľa receptov na prípravu exkluzívnych kávových nápojov, dezertov alebo aperitívov.


Rozmaznávajte svojich hostí

Každý hosť má iné preferencie, čo sa týka druhu kávy. Aby ste mali všetko pod kontrolou, môžete jednotlivé požiadavky vašich priateľov uložiť do zoznamu coffeePlaylist. Potom stačí zvoliť uložené záznamy a aplikácia odošle požiadavku do kávovaru EQ.9 Connect. Nápoje potom budú pripravené v slede za sebou a rozlíšené podľa mien hostí.


Dva oddelené zásobníky

Kávovar Siemens EQ.9 je vybavený systémom dualBean na jednoduchú prípravu dokonalej zrnkovej kávy. Vďaka dvom oddeleným zásobníkom s vlastným mlynčekom sa vám odlišné zrnká nezmiešajú, takže sa nemusíte báť, že by chuť vašej obľúbenej kávy bola ohrozená. Naposledy zvolený zásobník na zrnkovú kávu zostane uložený pre každý ďalší nápoj.


superSilent

superSilent

Pri modeli EQ.9 došlo k významnému zníženiu hluku, vďaka ktorému sa plne automatické kávovary Siemens radia medzi najtichšie na trhu.

sensoFlow

sensoFlow System

Systém sensoFlow zaistí ideálnu a stálu sparovaciu teplotu kávy pre vykúzlenie maximálneho pôžitku z espressa s vynikajúcou arómou.

oneTouch DoubleCup

oneTouch DoubleCup

Vďaka tejto funkcii kávovar pripraví požadovaný nápoj rýchlo a pohodlne jednoduchým stlačením jedného tlačidla. V prípade potreby aj dve šálky naraz.


Automatické čistenie

Nový plne automatický systém čistenia parou autoMilk Clean sa aktivuje po príprave každého nápoja, čím zaistí dokonalé hygienické podmienky a uľahčí vám každodenné čistenie mliečneho systému. Vy sa môžete pohodlne usadiť a vychutnávať si šálku skvelej kávy, zatiaľ čo kávovar sa o všetko postará za vás.


Káva pre znalca

Príprava najlepšieho espressa vyžaduje presné dodržiavanie 5 parametrov – intenzity kávy, jej množstva, teploty, pomeru kávy/mlieka a rýchlosti sparovania. Ak prepnete zo štandardného módu do režimu baristaMode, môžete prípravu kávy prispôsobiť svojim potrebám vďaka používateľskému nastaveniu jednotlivých parametrov.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon
1 500 W Hotovo!
Tlak čerpadla
19 bar Hotovo!
Objem nádržky na vodu
2,3 l Hotovo!

Funkcie

Všeobecné funkcie
Príprava dvoch šálok naraz Hotovo!
Chuť nápoja
Nastaviteľnosť intenzity/množstva kávy Hotovo!

Výbava

Všeobecná výbava
Integrovaný mlynček na kávu Hotovo!
Príprava nápoja
Nahrievanie šálok Hotovo!
Mliečne riešenie
Mliečny systém Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
31,6 cm Hotovo!
Šírka
38,2 cm Hotovo!
Výška
47 cm Hotovo!
Hmotnosť
11,5 kg Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Já jsem na 100% spokojená a v Češtině to je taky

Existuje nějaký limit počet kav za den / za měsíc? Ptám se jestli zvládne i provoz ve firmě . Cca 30 kav denně. Aby za rok neodesel že už je to nad jeho sílu. Díky za odpověď.

Lze s tímto kávovarem také telefonovat?

Dobrý den, Znovu stejný dotaz, má kávovar menu v českém jazyce? Neptám se na návod, zde předpokládám, že v českém jazyce je návod součástí balení. Děkuji za odpověď. PJ

Diskusia a poradňa k Siemens TI909701HC
Príslušenstvo pre Siemens TI909701HC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SIEMENS TI909701HC. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Siemens TI909701HC. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Siemens TI909701HC.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií