AlzaBoxy Q1 Guzzanti

Siemens TQ507R02

Zobraziť katalóg
Siemens TQ507R02
Automatický kávovar tlak 15 bar, mlynček na kávu, príprava dvoch šálok naraz, displej, funkcia horúcej vody, s parnou tryskou, ohrievač šálok, odvápňovací systém, samočistiaci systém, samočistiaci systém a cappuccino a latte, objem nádržky na vodu 1.7 l, veľkosť zásobníka mlynčeka 270 g, príkon 1500 W, šírka 27.6 cm, výška 37.3 cm, hĺbka 45.2 cm, hmotnosť 9.218 kg, farba strieborná
Kód:  SIEAK474 Produktové číslo:  TQ507R02 Stránky výrobcu

Siemens TQ507R02

Ráno bez kávy nestojí u väčšiny milovníkov kávy za nič. A tak si nachystajte šálku perfektnej kávy priamo vo svojej kuchyni vďaka automatickému kávovaru Siemens TQ507R02. Ide tu o výkonný a tichý kávovar na zrnkovú kávu, ktorý rýchlo vyčarí z lahodnej kávy voňavý nápoj výraznej farby a príjemnej vône. Zároveň preto, že ide o automatický kávovar, je teda príprava jednoduchšia než kedykoľvek predtým. Kávový nápoj sa varí pri dostatočnom tlaku 15 bar, čo nasvedčuje tomu, že je schopný splniť odporúčané hodnoty na chystanie café espressa, na ktoré ste zvyknutí z kaviarne, 9 bar. Dizajnovo veľmi podarený kávovar pozdvihuje módna strieborná farba.

Čo navyše vie kávovar na zrnkovú kávu Siemens TQ507R02

Kávomilov tiež poteší, že vďaka vstavaniu nadštandardného systému je možné uvariť kávu do dvoch šálok naraz. Jednoducho si nastavíte svoj obľúbený druh kávy vďaka integrovanému displeju. Automatické espresso bol navrhnutý s odvápňovacím systémom, proti tvorbe vodného kameňa vnútri zariadenia. Súčasťou prístroja je tiež zabudovaný kávový mlynček. Na napenenie a ohriatie mlieka môžete použiť dýzu s parou. Tá vyšľahá mlieko a vyrobí nadýchanú penu napr. na macchiato.

Hrnček vynikajúcej kávy s automatickým kávovarom Siemens TQ507R02

  • Automatické espresso funguje v príkone 1500 W
  • Disponuje systémom samočistenia
  • Kontrola dát na zabudovanom displeji
  • Automatický kávovar umožňuje prípravu dvoch porcií kávy zároveň
  • Horúca plocha na nahrievanie hrnčekov
  • Nameľte si kávu sami s integrovaným mlynčekom na kávu

Integrovaný ohrievač šálok automatického kávovaru Siemens TQ507R02

Plneautomatický kávovar je vybavený integrovaným nahrievačom šálok, ktorý má na starosť udržiavať šálky teplé a pripravené na servírovanie kávy. A práve preto sa nestane, že by vám práve uvarená ranná káva ochladla.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon
1 500 W Hotovo!
Tlak čerpadla
15 bar Hotovo!
Objem nádržky na vodu
1,7 l Hotovo!

Výbava

Všeobecná výbava
Integrovaný mlynček na kávu Hotovo!
Mliečne riešenie
Naparovacia dýza, Bez mliečneho riešenia Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
45,2 cm Hotovo!
Šírka
27,6 cm Hotovo!
Výška
37,3 cm Hotovo!
Hmotnosť
9,22 kg Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Na displeji /Restartujte přistroj /. Kávovar restartuji ale závada zůstává .Spárovací jednotka nejde vyndat. Kávovar je pravidelně čištený a odvápněný. Děkuji za radu.

Jó napot Szeretnénk Siemens kávéfözöt venni és szerernénk meg kérdezni hogy mi a különbség a TQ 507 R03 és a TQ 505 R09 és a TQ 507 R02 között mert árban különböznek és én csak Kettő dolgott vettem észre hogy az egyiknél fémböl van a ház másiknál meg pohármelegitő van.Köszönöm asegitséget. Üdv Banai Istvan

dobry den chcem sa opytat ci ma aj signalizaciu ze chybaju kavove zrna???

Diskusia a poradňa k Siemens TQ507R02
Príslušenstvo pre Siemens TQ507R02 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Siemens TQ507R02. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Siemens TQ507R02. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Siemens TQ507R02. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Siemens TQ507R02.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií