PET AD homeoffice

SIEMENS WM10B262BY

Zobraziť katalóg
SIEMENS WM10B262BY
3,5 2 hodnotení
Práčka s predným plnením spredu plnená, A+++/A/C, 1000 ot./min, náplň 6 kg, hlučnosť 57/73 dB, program super 30/15 min, jemné/hodváb, speedPerfect, kontrola nevyváženosti, systém rozpoznania peny, množstevná automatika, 84,8 x 59,8 x 55 cm
Kód:  FAP1652m Produktové číslo:  WM10B262BY Stránky výrobcu

SIEMENS WM10B262BY

SIEMENS WM10B262BY je automatická, spredu plnená práčka vyznačujúca sa výrazne úspornou prevádzkou a perfektnou starostlivosťou o vašu bielizeň. Práčka je vysoko účinná, avšak vďaka svojej nízkej spotrebe energie a vody patrí do energetickej triedy A+++. Naraz pojme až 6 kg bielizne a svojím bielym vyhotovením sa bude hodiť do každej kúpeľne. Inteligentná funkcia varioPerfect vám umožní šetriť pri praní energiu, čas alebo vodu bez toho, aby akokoľvek utrpela kvalita prania. Kúpte si tohto inteligentného pomocníka s mnohými funkciami, špeciálnymi programami a vylepšeniami a pranie bude hračkou.

Kľúčové vlastnosti

  • Spredu plnená automatická práčka
  • Veľmi úsporná A+++
  • Funkcia varioPerfect na efektívne, úsporné pranie
  • Elektronické ovládanie jedným otočným voličom
  • Množstevná automatika
  • Veľký prehľadný displej
  • Funkcie ecoPerfect, speedPerfect, waterPerfect
  • Regulácia počtu otáčok
  • Kontrola nevyváženosti
  • Ukazovateľ preplnenia
  • Mechanická detská poistka proti otvoreniu dvierok

Jednoduché a rýchle ovládanie

Práčka Siemens ponúka veľký prehľadný displej s ukazovateľmi priebehu programu, nastavenej teploty, počtu otáčok, zostatkového času v minútach alebo nastavenia konca prania až o 24 hodín. Všetko ľahko a rýchlo nastavíte pomocou prehľadného ovládacieho panela, tlačidiel a otočného voliča.

Vybrať si môžete z mnohých inteligentne navrhnutých programov, ktoré sa dokonale postarajú aj o tú najjemnejšiu bielizeň. Medzi najzaujímavejšie nastavenia patrí napríklad veľmi rýchly program speedPerfect, s ktorým dosiahnete čistú bielizeň za neuveriteľne krátky čas, alebo ecoPerfect, počas ktorého necháte na tejto inteligentnej práčke, aby sama zvolila ekonomicky najvýhodnejšie pranie z hľadiska spotreby energie a vody. WaterPerfect zase automaticky zisťuje  množstvo a druh bielizne a nadávkuje optimálne množstvo vody.

Špeciálne programy:
Super 30'/15'
Sportswear
Jeans
Hygiena (na citlivú pokožku a pre alergikov)
Košele/blúzky
Vlna/ručné pranie
Jemné/hodváb
Mix

Rozmery:
84,8 × 59,8 × 55 cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Ahoj, mohli byste zákazníkovi poslat český návod k FAP1652m? Může být i elektronicky na mail, dík.

Diskusia a poradňa k SIEMENS WM10B262BY
Príslušenstvo pre SIEMENS WM10B262BY
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SIEMENS WM10B262BY.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií