Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

SIEMENS WM14U640EU + SIEMENS WT47U640EU

Zobraziť katalóg
SIEMENS WM14U640EU + SIEMENS WT47U640EU
Set práčka a sušička – PRÁČKA: A+++/A/B, 1400ot./min, náplň 9kg, hlučnosť 47/71dB, program perie, vlna/ručné pranie, hygiena, funkcia VarioPerfect, integrovaný dávkovací systém i-Dos, AquaSensor, množstevná automatika, 84.5×59.8×62cm; SUŠIČKA: kondenzačná, A+++, náplň 8kg, hlučnosť 62dB, program outdoor, Allergy Plus/Hygiena, dessous, systém sušenia SoftDry, AutoDry technológia, samočistiaci kondenzátor, MultiTouch displej, košík na obuv/vlnu, 84.2×59.7×64.,4cm. nie je možné ukladať na seba
Kód:  SETBSH001 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SIEMENS WM14U640EU + SIEMENS WT47U640EU Predaj skončil

SIEMENS WM14U640EU + SIEMENS WT47U640EU

Pokiaľ chcete postaviť práčku a sušičku na seba, je nutné k setu dokúpiť vhodný medzikus, ktorý nájdete v záložke "Príslušenstvo".

Predstavujeme vám dynamickú dvojicu energeticky veľmi úsporných spotrebičov a ešte aj cenovo výhodnejšie! Prvým z nich je spredu plnená automatická práčka Siemens WM14U640EU, ktorá zaujme predovšetkým svojím nádherným dizajnom, nízkou spotrebou elektrickej energie a nespočítateľným množstvom špičkových funkcií. Moderný spotrebič bol vyrobený v Nemecku a disponuje precíznym automatickým vstrekovacím systémom i-Dos, či inovatívnym antiVibration dizajnom, ktorý zaručuje väčšiu stabilitu a tichší chod nielen pri praní, ale aj pri odstreďovaní. Patrí do úspornej energetickej triedy A+++ a na jedno pranie spotrebuje približne 51 litrov vody. Druhý spotrebič je sušička – naraz pojme až 8 kg bielizne, preto sa hodí aj do početných rodín s častým používaním, kde nijako nezvýši rodinné výdavky na elektrickú energiu. Vybavená je modernými technológiami, ktoré vám spríjemnia každodenný boj s horami bielizne.

Kľúčové vlastnosti

  • Precízny automatický dávkovací systém i-Dos
  • Výnimočné ovládanie vďaka ergonomicky naklonenému ovládaciemu panelu
  • Dotykový multiTouch displej
  • Inteligentný, odolný a tichý iQdrive motor zaručuje vysoko efektívnu a úspornú starostlivosť o bielizeň
  • Vnútorné LED osvetlenie bubna

Šetrná starostlivosť o vašu bielizeň

Ak pravidelne periete veľké množstvo bielizne, poteší vás bubon s objemom 65 l, ktorý naraz pohltí až 9 kilogramov náplne. Inovatívny bubon z nehrdzavejúcej ocele waveDrum navyše umožňuje aj veľmi šetrné a intenzívne pranie. Komfortné vkladanie i vyberanie bielizne zaručí široký plniaci otvor. Unikátny spotrebič je vybavený motorom iQdrive, ktorý významne šetrí energiu a je viditeľne tichší. Zvoliť si môžete až 1 400 otáčok na odstreďovanie. O bezpečnosť sa stará integrovaná detská poistka proti otvoreniu dvierok a systém AquaStop so zárukou, ktorý chráni práčku pred pretečením. 

Vždy správny program

Vybrať si vždy správny program vám  pomôže množstvo programov pre rôzne tkaniny, vždy budete mať ten správny k dispozícii. Okrem bežných volieb na bavlnu, košele/blúzky, alebo mix nechýba napríklad program na outdoorové oblečenie s mikrovláknami, ktoré si vyžaduje maximálnu starostlivosť. Ďalej tu nájdete aj program dessous na špeciálne sušenie spodnej bielizne. Aktivujte si k zvoleným programom ešte ďalšie voľby vrátane našuchorenia, ochrany proti pokrčeniu, alebo akustický signál, ktorý vás upozorní na koniec cyklu.

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A+++ Hotovo!
Spotreba energie
1,46 kWh Hotovo!
Kapacita sušičky
8 kg Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
176 kWh/annum Hotovo!
Hlučnosť
62 dB Hotovo!
Účinnosť
B Hotovo!

Energetické parametre sušičky

Energetická trieda
A+++ Hotovo!
Kapacita sušičky
8 kg Hotovo!
Účinnosť
B Hotovo!
Hlučnosť
62 dB Hotovo!
Spotreba energie
1,46 kWh Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
176 kWh/annum Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

jde menit otvirani dvirek? u susicky i pracky?

dobry den, daji se tyto spotrebice postavit na sebe? A jaky mezikus je vhodny. Dekuji

Dokáže to vyprať moje ponožky s logom minercraft ? :O

Je to 1+1 ZDARMA?

Diskusia a poradňa k SIEMENS WM14U640EU + SIEMENS WT47U640EU
Príslušenstvo pre SIEMENS WM14U640EU + SIEMENS WT47U640EU Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SIEMENS WM14U640EU + SIEMENS WT47U640EU.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií