Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

SIEMENS WM16XEH1CS

Zobraziť katalóg
SIEMENS WM16XEH1CS + 10 rokov záruka na motor a doživotná záruka AquaStop
5 2 hodnotení
Práčka - s predným plnením, energetická trieda C, kapacita práčky (program ECO 40-60 °C) 10 kg, váž. spotreba energie 67 kWh/100 cyklov, váž. spotreba vody na cyklus 49 l, odložený štart, rýchly program, displej, pridanie bielizne v priebehu prania, automatické dávkovanie, LED indikátory, ovládanie mobilom a detská poistka, Aqua stop, 1600 ot./min pri odstreďovaní, biela farba, rozmery 59,8 × 84,8 × 59 cm (Š×V×H), hmotnosť 84,8 kg
Kód:  SIEPR008 Produktové číslo:  WM16XEH1CS Stránky výrobcu

SIEMENS WM16XEH1CS


Práčka s WiFi pripojením a systémom Home Connect

Moderná práčka s predným plnením SIEMENS WM16XEH1CS je mimoriadne tichá a zároveň veľmi efektívna. Voľne stojaci spotrebič je vybavený tichým a výkonným motorom s dlhou životnosťou, ktorý vyprodukuje až 1 600 ot./min. Do bubna sa zmestí až 10 kg bielizne, s ktorou si poradia štandardné aj špeciálne pracie programy. Práčka SIEMENS WM16XEH1CS využíva najnovšie technológie a funkcie. Oceníte aj to, že práčka patrí do energetickej triedy A+++ a nijako tak nezaťaží váš rodinný rozpočet.



Päť dôvodov na kúpu práčky SIEMENS WM16XEH1CS

    • Precízny automatický dávkovací systém i-Dos za vás odmeria množstvo detergentu a zároveň šetrí vodou a pracím prostriedkom
    • So systémom pre práčky SpeedPack XL môžete zrýchliť svoje programy, dosiahnuť optimálny výsledok prania do 1 hodiny, alebo vyprať len za 15 minút
    • Pristupujte a ovládajte vašu automatickú práčku WM16XEH1CS bez ohľadu na to kde ste – pomocou ľahko použiteľnej aplikácie Home Connect (dostupná pre iOS a Android)
    • Program na škvrny odstráni 16 najťažších škvŕn
    • TFT display comfortTouch ponúka najvyššiu úroveň ľahkého ovládania v kombinácii s maximálnou funkčnosťou

    Inteligentná práčka SIEMENS WM16XEH1CS využíva technológie budúcnosti

    Pripojenie k WiFi a aplikácia Home Connect za vás nedokážu bielizeň vkladať do práčky a zase vyberať, ale poskytnú vám inovatívne funkcie zabezpečujúce väčšiu flexibilitu a komfort pri praní bielizne. Vďaka aplikácii Home Connect môžete vašu práčku SIEMENS WM16XEH1CS na diaľku ovládať, alebo napríklad sledovať priebeh programu aj keď práve nie ste doma.



    SIEMENS WM16XEH1CS sa postará o presné dávkovanie pracieho prostriedku

    Systém i-Dos automaticky určí správne množstvo pracieho prostriedku a aviváže pre každý prací cyklus s presnosťou na mililiter. Pomocou senzorov zistí práčka SIEMENS WM16XEH1CS typ bielizne, jej množstvo i stupeň znečistenia a podľa toho vypočíta potrebné množstvo pracieho prostriedku. Vďaka tomu dosiahnete s práčkou SIEMENS WM16XEH1CS optimálne výsledky pri nižšej spotrebe vody a pracieho prostriedku.



    SIEMENS WM16XEH1CS je vybavená účinným, odolným a tichým motorom

    Vždy príjemný a pokojný chod, či už pri rovnakom výkone s nižšou spotrebou energie, krátkom programe s optimálnymi výsledkami, alebo dokonca pri maximálnych otáčkach odstreďovania – toto všetko nie je problém pre bezuhlíkový asynchrónny motor iQdrive, ktorý je srdcom práčky SIEMENS WM16XEH1CS. Tento motor takmer nepodlieha opotrebovaniu a preto sa naň vzťahuje 10-ročná záruka.




    Vedeli ste, že...

    Práčka SIEMENS WM16XEH1CS ponúka užitočnú funkciu Čistenie bubna. Práčka vás sama upozorní, kedy je potrebné spustiť špeciálny čistiaci program. Udržuje tak vašu práčku v perfektnej kondícii a hygienicky čistú.


    Práčka SIEMENS WM16XEH1CS poskytne dômyselné riešenie pre zabudnuté kusy bielizne

    Či už zabudnete do práčky SIEMENS WM16XEH1CS vložiť ponožku, alebo tričko – s funkciou reload teraz môžete pozastaviť už spustený prací cyklus a otvoriť dvere práčky SIEMENS WM16XEH1CS, aby ste mohli pridať akúkoľvek zabudnutú bielizeň do bubna.



    S práčkou SIEMENS WM16XEH1CS bude bielizeň dokonale čistá oveľa rýchlejšie

    Funkcia varioSpeed automaticky určí, kde je možné ušetriť čas. Inteligentné senzory práčky SIEMENS WM16XEH1CS zisťujú objem náplne a druh tkanín. Tomu všetkému sa potom efektívne prispôsobuje proces prania vzhľadom na špecifickú náplň. Pomocou nepatrne vyšších teplôt navyše dochádza k urýchleniu aktivácie bieliacich častíc v pracom prostriedku.




    Vedeli ste, že...

    Práčka WM16XEH1CS je vybavená funkciou aquaStop. V prípade poškodenia vodou poskytuje značka SIEMENS záruku po celú dobu životnosti spotrebiča.


    Práčka SIEMENS WM16XEH1CS si poradí aj so silným znečistením

    S práčkou SIEMENS WM16XEH1CS bude vaše oblečenie po každom pracom cykle také čisté ako v deň, keď ste si ho prvýkrát obliekli – a to dokonca aj po silnom znečistení. Voľbu na odstraňovanie škvŕn môžete používať s väčšinou programov práčky SIEMENS WM16XEH1CS. Odteraz pre vás škvrny nebudú problém.



    SIEMENS WM16XEH1CS zabezpečí optimálnu spotrebu vody

    Inteligentný senzorový systém iSensoric zabezpečuje maximálnu účinnosť pri distribúcii vody vnútri práčky SIEMENS WM16XEH1CS. Senzory detegujú typ a množstvo bielizne v 256 úrovniach. Na základe týchto informácií práčka SIEMENS WM16XEH1CS dokáže úplne automaticky a presne určiť potrebné množstvo vody a dĺžku pracieho cyklu. Navyše vďaka systému waterPerfect Plus je pri každom praní výsledkom vždy dokonale čistá bielizeň a optimálna spotreba vody.



    SIEMENS WM16XEH1CS má jednoduché a intuitívne ovládanie

    Ovládanie práčok SIEMENS je jednoduché a prehľadné. TouchControl tlačidlá, veľký LED displej s ukazovateľmi: priebehu programu, nastavenej teploty, počtu otáčok, ukazovateľ zostatkového času v minútach a nastavenie konca prania až za 24 hodín, nastavenie i-Dos a ukazovateľ spotreby.



    Vyperie a ochráni funkčné oblečenie

    Program outdoor/impregnácia práčky SIEMENS WM16XEH1CS spoľahlivo vyperie a ochráni funkčné oblečenie. Podľa potreby je možné pridať aj impregnačný prostriedok. Vďaka nemu, optimálnemu nastaveniu teploty a špeciálnym pohybom bubna obnoví program funkciu textílií odpudzujúcu vodu, zároveň ale úplne zachová priedušnosť.


    Parametre a špecifikácia

    Maximálne otáčky pri odstreďovaní
    1 600 ot./min Hotovo!
    Typ modelu
    Samostatne stojací model Hotovo!
    Hmotnosť
    84,8 kg Hotovo!
    Pripojenie
    WiFi Hotovo!
    Kompatibilita
    Home Connect Hotovo!

    Hmotnosť

    Hmotnosť
    84,8 kg Hotovo!

    Pripojenie a kompatibilita

    Pripojenie
    WiFi Hotovo!
    Kompatibilita
    Home Connect Hotovo!

    Energetické parametre práčky 2021

    Energetická trieda
    C Hotovo!
    Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia
    A Hotovo!
    Emisie hluku šíreného vzduchom (program ECO 40-60)
    A Hotovo!

    Vlastnosti

    Vyhotovenie práčky
    Bez sušičky Hotovo!
    Plnenie
    Spredu Hotovo!
    Typ modelu
    Samostatne stojací model Hotovo!
    Počet programov
    16 Hotovo!
    Maximálne otáčky pri odstreďovaní
    1 600 ot./min Hotovo!

    Rozmery práčky

    Veľkosť (hĺbka)
    Štandardná (nad 50 cm) Hotovo!
    Hĺbka
    59 cm Hotovo!
    Šírka
    59,8 cm Hotovo!
    Výška
    84,8 cm Hotovo!

    Farba práčky

    Farba
    Biela Hotovo!

    Energetické parametre práčky 2021

    Energetická trieda
    C Hotovo!
    Vážená spotreba energie
    67 kWh/100 c. Hotovo!
    Maximálna kapacita práčky (program ECO 40-60)
    10 kg Hotovo!
    Doba trvania (program ECO 40-60)
    235 min (3,92 h) Hotovo!
    Emisie hluku šíreného vzduchom
    A Hotovo!
    Vážená spotreba vody na cyklus
    49 l Hotovo!
    Viac parametrov
    Poznámka:
    • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.
    • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

    » Všetky smart práčky s predným plnením
    » Všetky inteligentné práčky
    » Všetky štandardné práčky spredu plnené – hĺbka nad 50 cm
    » Všetky práčky do 6 kg bielizne, práčky na 7 – 9 kg bielizne a slim práčky

    Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

    V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
    Príslušenstvo pre SIEMENS WM16XEH1CS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SIEMENS WM16XEH1CS.
    P-DC1-WEB11
    Zavoláme Vám a odborne poradime
    +421 2 5710 1800
    Otázka na objednávku
    Otázka na tovar
    Prosím, zadajte svoj telefón:
    Zavolajte mi
    Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
    Viac informácií Menej informácií