Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

SIEMENS WM16Y891 + SIEMENS WT48Y7W4

Zobraziť katalóg
SIEMENS WM16Y891 + SIEMENS WT48Y7W4
Set práčka a sušička - PRÁČKA: A +++ (-30%), 9kg, 1600ot/min, Hladina hluku 47/73dB, Aquastop, 14 programov, Oneskorený štart, Motor meniča, 84.8x59.8x59cm, i-DOS: Inteligentný plne automatický dávkovací systém, Systém AntiStain: automaticky odstráni 16 najbežnejších typov bez špeciálnych chemických prostriedkov, funkcia AntiVibration Design, reload, program čistenia bubna s funkciou pripomenutia, 10-ročná záruka na motor; SUŠIČKA: A +++, kapacita 9kg, hladina hluku 62dB, 14 programov, objem bubna 112l, oneskorený štart, snímač sušenia, bubnové svetlo, sada na odvod kondenzátu v balení, veľkosť 84.2x59.8x59.9cm, samočistiaci kondenzátor, AutoDry technológia, sušiaci systém SoftDry, AntiVibration Design
Kód:  BSHset027 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SIEMENS WM16Y891 + SIEMENS WT48Y7W4 Predaj skončil

SIEMENS WM16Y891 + SIEMENS WT48Y7W4

Nechajte sa zlákať naozaj skvelou ponukou praktických spotrebičov od spoločnosti SIEMENS. Predstavujeme vám súpravu energeticky veľmi úsporných pomocníkov. Prvým z nich je spredu plnená automatická práčka Siemens WM16Y891, ktorá zaujme predovšetkým svojím nádherným dizajnom, nízkou spotrebou elektrickej energie a obrovským množstvom špičkových funkcií. Moderný spotrebič bol vyrobený s nemeckou precíznosťou a disponuje inovatívnym antiVibration dizajnom, ktorý zaručuje väčšiu stabilitu a tichšiu prevádzku nielen pri praní, ale aj pri odstreďovaní. Spadá do úspornej energetickej triedy A+++. Druhý spotrebič v rade je sušička SIEMENS WT48Y7W4, ktorá naraz pojme až 9 kg bielizne. Disponuje modernými technológiami, ktoré vám spríjemnia každodenný boj s horami bielizne. Zverte svoje oblečenie do rúk odborníkov – výsledok vás príjemne prekvapí.

Práčka s automatickým dávkovacím systémom i-Dos

Vysoko výkonná práčka so štandardnou šírkou 60 cm disponuje mnohými modernými funkciami a vlastnosťami vrátane špeciálneho systému odstraňovania škvŕn. Pre maximálny účinok pri odstreďovaní vyvinie až 1 600 otáčok za minútu. Za rok spotrebuje len 152 kWh energie a 11 220 litrov vody. Inteligentná množstevná automatika, ktorá sama rozpozná množstvo bielizne, potom ďalej prispôsobuje spotrebu. K štandardným aj špeciálnym programom si kedykoľvek aktivujte funkciu ,,SpeedPerfect" či ,,EcoPerfect", ktoré spadajú pod flexibilný systém VarioPerfect. Prvá menovaná funkcia sa aktivuje jednoduchým stlačením tlačidla k vami navolenému programu a doba prania sa skráti o 60 %. EcoPerfect potom berie väčší ohľad na úsporu energie, a teda aj vašich peňazí. Opäť, účinnosť zostane vysoká, ale prací cyklus sa zároveň prispôsobí tomu, aby sa znížila teplota vody, a teda aj spotreba energie až o 30 %. Tento spôsob je tiež veľmi šetrný k vašej bielizni.

Kľúčové vlastnosti práčky Bosch Siemens WM16Y891

  • Výrazne nadpriemerná úspornosť
  • Všetky štandardné aj špeciálne programy
  • Veľký displej
  • Systém odstraňovania škvŕn AntiStain System
  • Inteligentný systém varioPerfect
  • Množstevná automatika
  • 32 cm plniaci otvor
  • XXL bubon s objemom 65 litrov
  • Osvetlenie bubna
  • Mechanická detská poistka proti otvoreniu dvierok

K dispozícii je mnoho praktických programov

Okrem štandardných programov sú k dispozícii aj špeciálne vrátane ,,Jeans", ,,Tmavé oblečenie", ,,Jemné oblečenie" alebo ,,Hygiena". U nej je predĺžená nastavená teplota, aktívny prací cyklus a plákanie sú dôkladnejšie, aby baktérie a zárodky nemali žiadnu šancu na prežitie. Zvoliť si tiež môžete rýchle programy ,,Super 15/30 min", ktoré si udržia vysokú účinnosť pri krátkom trvaní cyklu. Model práčky WM16Y891 sa môže pochváliť špeciálnym systémom odstraňovania škvŕn AntiStain System. Ten je naprogramovaný tak, aby si účinne poradil so 16 najčastejšími škvrnami bez špeciálnych chemických prostriedkov.

Jednoduché ovládanie práčky WM16Y891 zabezpečené

Používateľa iste poteší prítomnosť funkcií ,,Štart/Pauza" s možnosťou doplnenia bielizne, signál pri ukončení prania, nastavenie polovičnej náplne pre väčšiu úsporu alebo odložený štart až o 24 hodín. Pre komunikáciu slúži displej s TouchControl tlačidlami a otočný volič. XXL bubon s objemom 65 litrov a 32 cm plniaci otvor s uhlom otvárania 180° poskytujú pohodlie pri manipulácii s bielizňou, rovnako ako LED osvetlenie vnútorného priestoru bubna. Rodiny s deťmi ocenia mechanický detský zámok a tiež hladinu hluku iba 49 decibelov pri praní. Práčka disponuje špeciálnym asynchrónnym motorom iQdrive s dlhou životnosťou a antiVibration vyhotovením pre hladkú a tichú prevádzku.

Sušička WT48Y7W4 s tepelným čerpadlom

Prémiová sušička WT48Y7W4 značky Siemens s tepelným čerpadlom iSensoric s najlepšou energetickou účinnosťou patrí do energetickej triedy A+++, ktorá je o 10 % úspornejšia oproti bežným spotrebičom. Maximálna náplň práčky je 9 kilogramov bielizne. Bubon je osvetlený LED diódami, takže vždy uvidíte, či sa v bubne nachádza nejaká bielizeň. Obsah práčky môžete vyprať buď ihneď, alebo nastaviť funkciu odložený štart a pranie posunúť až o 24 hodín. Prítomná je rovnako aj možnosť nastavenia zvukovej kulisy.

Kľúčové vlastnosti sušičky WT48Y7W4

  • Úsporná energetická trieda A+++
  • Samočistiaci kondenzátor
  • Nízka hlučnosť – len 62 dB
  • Účinná kondenzačná sušička s tepelným čerpadlom
  • TFT displej pre jednoduchšiu voľbu programov
  • Odložený koniec až o 24 hodín
  • Technológia AutoDry zabraňuje zrážaniu bielizne počas sušenia
  • LED osvetlenie bubna
  • AntiVibration dizajn zaručuje väčšiu stabilitu a tichšiu prevádzku
  • Komfortný zámok dverí a detská poistka

Ticho pri sušení so sušičkou WT48Y7W4

Pre dokonale suchú bielizeň je nutné udržiavať vysoké otáčky bubna. Neduhom sušičiek však bývajú nepríjemné vibrácie a hluk. Technológia antiVibration sa postará o elimináciu týchto nepríjemných vibrácií spôsobených vysokými otáčkami bubna, čím zníži aj nepríjemné zvuky. Pri tejto sušičke už nemusíte riešiť údržbu, všetko je vyriešené automaticky, a to vďaka technológii automatického čistenia SelfCleaning. Inteligentné senzory neustále merajú teplotu a zostatkovú vlhkosť v bielizni. Chcete ju po sušení žehliť? Alebo rovno naskladať do skrine? Vďaka systému AutoDry bude bielizeň usušená presne tak, ako si predstavujete. Novinkou sušičiek Siemens je veľký antikorový bubon so špeciálnou štruktúrou a unášačmi s mäkkým povrchom, ktoré zaistia tú najjemnejšiu starostlivosť o vašu bielizeň. 

 

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A+++ Hotovo!
Kapacita sušičky
9 kg Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
175 kWh/annum Hotovo!
Hlučnosť
62 dB Hotovo!
Účinnosť
A Hotovo!

Energetické parametre sušičky

Energetická trieda
A+++ Hotovo!
Kapacita sušičky
9 kg Hotovo!
Účinnosť
A Hotovo!
Hlučnosť
62 dB Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
175 kWh/annum Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, set spotřebičů stojí 52 tis. ale pokud si je objednám samostatně tak celkem stojí 46 tis. Je tam v setu spotřebičů něco navíc? Dekuji

jde menit otvirani dvirek? u susicky i pracky?

Dobry den, daji se tyto spotrebice postavit na sebe? A jaky mezikus je vhodny. Dekuji

Dobry den, ještě otázka k susicce. Je ma odvod kondenzatu do odpadu? Dekuji

Diskusia a poradňa k SIEMENS WM16Y891 + SIEMENS WT48Y7W4
Príslušenstvo pre SIEMENS WM16Y891 + SIEMENS WT48Y7W4 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SIEMENS WM16Y891 + SIEMENS WT48Y7W4.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií