AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Siguro AP-K500W Air Master WHITE + Airlogy Kit M310 Ster

Zobraziť katalóg
Siguro AP-K500W Air Master WHITE + Airlogy Kit M310 Ster
Čistička vzduchu – výkon 490 m³/h, príkon 50 W, odporúčaná veľkosť miestnosti do 57 m², hlučnosť od 30,5 do 60 dB(A), filter pevných častíc, filter s UV lampou, HEPA, uhlíkový, prachový filter, s turbo módom, nastaviteľným osvetlením, reguláciou výkonu, nočným režimom, automatickým režimom, ionizáciou vzduchu, vhodná pre alergikov a inteligentná, indikácia kvality ovzdušia a výmeny filtra, ovládanie mobilnou aplikáciou, kompatibilná s WiFi, senzor prachu, displej, diaľkové ovládanie, UV sterilizačná lampa, digitálny kontrolný panel, umývateľný filter a dotykový panel súčasťou, rozmery 24,7 × 52 × 24,7 cm (V׊×H)
Super cena
209,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 36 mesiacov Kód:  SGR_APK500Wbun
Siguro AP-K500W Air Master WHITE + Airlogy Kit M310 Ster 209,90 € Momentálne nedostupné

Siguro AP-K500W Air Master WHITE + Airlogy Kit M310 Ster

Čistička vzduchu Siguro vie zaistiť čistejší vzduch pre všetkých členov domácnosti. Tento oddaný mobilný partner sa odporúča pre miestnosti s plochou maximálne 57 m2. O ohromnej spoľahlivosti a účinnosti vás bez váhania presvedčí vzduchový výkon – táto čistička vzduchu dokáže pojať množstvo do 490 m3/h. Vzduch sa na počiatku procesu pripraví o všetky väčšie a hrubé nečistoty cez hliníkový prachový predfilter. Najdôležitejším filtračným členom čističky vzduchu Siguro je však HEPA filter vzduchových častíc, ktorý hravo zvládne zachytiť bezmála sto percent baktérií, peľu či prachu. Na účinnú likvidáciu nepríjemných pachov zo splodín áut a ostatných výparov je najlepšou voľbou uhlíkový filter. Lampa s UV žiarením odstráni aj posledné pozostatky baktérií a vyrobí vám tak absolútne sterilné prostredie. V závere procesu čistička vzduchu s ionizátorom vzduch ventilovaný do priestoru navyše obohatí o záporné ióny, čím kladne pôsobí na kvalitu vzduchu, takže sa vám bude krásne a ľahko dýchať. Nesmieme zabudnúť ani na jej rozmery, tie dosahujú 52 × 24,7 × 24,7 cm.

Najdôležitejšie parametre čističky vzduchu Siguro AP-K500W Air Master WHITE + Airlogy Kit M310 Ster

  • Čistička vzduchu Siguro je odporúčaná pre miestnosť veľkosti 57 m2
  • Filter HEPA absorbuje 99 % alergénov a nečistôt
  • Uhlíkový filter zachytáva nepríjemné pachy, emisie aj kuchynské výpary
  • Predfiltrom sa vzduch vyčistí od chlpov, vlasov a ďalších nečistôt
  • Maximálna hlučnosť 60 dB(A) a minimálna hlučnosť 30,5 dB(A)
  • Vzduchový výkon 490 m3/h
  • Rozmery tohto čističa vzduchu Siguro sú 52 × 24,7 × 24,7 cm

Príjemné funkcie čističky vzduchu Siguro AP-K500W Air Master WHITE + Airlogy Kit M310 Ster

Bystrá čistička vzduchu Siguro pomocou senzora rozpozná, aký je v okolí vzduch, a podľa toho, čo vypočíta, potom vyhodnotí, jestli nastal správný okamžik ovzdušie upraviť. Výkon je možné jednoducho znižovať aj zvyšovať, a tak usmerňovať nielen hlučnosť, ale aj spotrebu elektrickej energie. Na aktivitu čističky vzduchu Siguro v noci je určený špeciálny tichý nočný režim na pokojný a nerušený odpočinok. K tomu všetkému si vás podmaní automatickým chodom, ktorý na základe aktuálnej potreby čistenia usmerní výkon. Všetko sa bude dať ľahko regulovať za pomoci diaľkového ovládania alebo tiež vďaka aplikácii v mobile. Digitálny displej a dotykový panel patria medzi užitočné doplnky, ktoré sa postarajú o rýchle a jednoduché ovládanie. O kvalitu vzduchu sa starajú senzory prachu, a tie tiež v prípade ich znečistenia automaticky zvýšia výkon. Indikátor výmeny filtra sa rozsvieti ako upozornenie, že máte skontrolovať a prípadne vymeniť tento filter. Tento inteligentný čistič vzduchu Siguro s možnosťou pripojenia k WiFi je spojením atraktívneho kompaktného dizajnu s intuitívnym ovládaním.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Príkon
50 W Hotovo!
Vzduchový výkon
490 m3/h Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
57 m2 Hotovo!
Maximálna hlučnosť
60 dB(A) Hotovo!
Minimálna hlučnosť
30,5 dB(A) Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
50 W Hotovo!
Vzduchový výkon
490 m3/h Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
57 m2 Hotovo!
Maximálna hlučnosť
60 dB(A) Hotovo!
Minimálna hlučnosť
30,5 dB(A) Hotovo!
Typ ovládania
Mobilná aplikácia Hotovo!
Kompatibilita
WiFi Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA, Uhlíkový, Prachový, UV žiareniu, Filter pevných častíc Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
52 cm Hotovo!
Hĺbka
24,7 cm Hotovo!
Výška
24,7 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Siguro AP-K500W Air Master WHITE + Airlogy Kit M310 Ster Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Siguro AP-K500W Air Master WHITE + Airlogy Kit M310 Stěr. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Siguro AP-K500W Air Master WHITE + Airlogy Kit M310 Wischer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Siguro AP-K500W Air Master WHITE + Airlogy Kit M310 Wischer. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Siguro AP-K500W Air Master WHITE + Airlogy Kit M310 törlőkendő.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií