AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

SilentiumPC Gear SR700 čierna

Zobraziť katalóg
SilentiumPC Gear SR700 čierna
Herná stolička – pre postavy do výšky 195cm, nosnosť 150kg, nastaviteľný sklon opierok, zámok hojdania
Kód:  CB160q1 Produktové číslo:  SPG009

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SilentiumPC Gear SR700 čierna

Chcete pri sedení cítiť maximálne pohodlie a zároveň si udržať zdravé držanie tela? Čierna herná stolička SilentiumPC Gear SR700 je ďalšia z radu herných stoličiek Gear SR a presne toto ponúka. Oproti modelom nižších tried poskytuje lepšiu oporu a vyššiu nosnosť. Pokiaľ chcete mať z hrania maximálny zážitok, alebo potrebujete dlhé hodiny intenzívne pracovať a sústrediť sa na svoju úlohu, je pre vás čierna stolička Gear SR700 tá pravá. Sedadlá aj operadlá sú napustené studenou penou a držia tak svoj tvar aj po dlhých hodinách nepretržitého hrania, zatiaľ čo zvyšok stoličky má pevnú konštrukciu a poskytuje tak dlhú životnosť tejto čiernej hernej stoličke.

Výnimočnosť čiernej stoličky SilentiumPC Gear SR700

  • Maximálna nosnosť 150 kg
  • Umožňuje náklon až 170°
  • Čierne vyhotovenie nie je náchylné na zašpinenie
  • Funkcia Multilock zabraňujúca nechcenému hojdaniu
  • Plne nastaviteľné lakťové opierky

Pohodlie predovšetkým

Ergonómia bola hlavným cieľom pri tvorbe tejto hernej stoličky. Vysoké operadlá pojmú postavy tých najmenších hráčov až po osoby s výškou 195 centimetrov. Nosnosť 150 kilogramov zároveň zaručuje, že stolička vydrží aj tie najnáročnejšie aktivity. Ideálne držanie vášho tela aj pri dlhých hodinách sedenia zaručujú studenou penou vykladané operadlá a sedadlo. Dopĺňa ich nastaviteľná bedrová opierka a vankúš, ktorý uľaví vašej krčnej chrbtici a vaša hlava, a myseľ sa tak budú môcť plne venovať zážitkom, ktoré sa pred vami odohrávajú. Čierne vyhotovenie stoličky vám dáva možnosť stoličku dlho a intenzívne používať bez známok opotrebenia. Celkovú odolnosť stoličky doťahuje do dokonalosti pevný oceľový rám.

Čierna Gear SR700 a jej nekonečné možnosti

Stolička je nielen ergonomická a pohodlná, ale je tiež maximálne nastaviteľná. Ideálnu polohu v čiernej Gear SR700 nájde každý. Môžete začať výškou sedadla a pokračovať nastavením 4D lakťových opierok, ktoré si prispôsobíte v niekoľkých smeroch. Nakoniec si podľa svojich potrieb upravte bedrovú opierku a vankúšik pre krčnú chrbticu a celý zážitok zakončite tým, že si určíte sklon operadla, ktorý môže byť až 170°. Áno, stoličky SilentiumPC radu Gear SR700 sú pripravené vám poskytnúť všetko, čo potrebujete.

 

Parametre a špecifikácia

Kolieska

Kolieska
Na kolieskach Hotovo!
Materiál koliesok
Pogumované Hotovo!
Povrch podľa koliesok
Univerzálne Hotovo!

Materiál

Materiál poťahu
Syntetická koža Hotovo!

Nosnosť

Maximálna nosnosť
150 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka stoličky/kresla
51 cm Hotovo!
Výška sedadla min.
47,5 cm Hotovo!
Výška sedadla max.
56 cm Hotovo!
Hmotnosť stoličky/kresla
28 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky herné stoličky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Odkaz do neznáma Prečo ponúkate tuto stoličku o viac než 50 eur drahšiu ? Keď v iných obchodoch sú lacnejšie.

Diskusia a poradňa k SilentiumPC Gear SR700 čierna
Príslušenstvo pre SilentiumPC Gear SR700 čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SPC Gear SR700 černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SilentiumPC Gear SR700 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SilentiumPC Gear SR700 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SilentiumPC Gear SR700 fekete.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií