AlzaPlus+ kancelář AlzaErgo - konfigurátor

SilentiumPC Gear SR700 sivá

Zobraziť katalóg
SilentiumPC Gear SR700 sivá
5 2 hodnotení
Herná stolička – pre postavy do výšky 195cm, nosnosť 150kg, nastaviteľný sklon opierok, zámok hojdania
Kód:  CB160q4 Produktové číslo:  SPG012

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SilentiumPC Gear SR700 sivá

Chcete sa počas posedenia cítiť maximálne pohodlne a zároveň si udržať zdravé držania tela? Herná stolička SilentiumPC Gear SR700 sivá je ďalšou z radu herných stoličiek Gear SR a presne toto ponúka. V porovnaní s modelmi nižšej triedy poskytuje lepšiu podporu a vyššiu nosnosť. Ak chcete mať z hrania maximálny zážitok alebo potrebujete dlhý čas intenzívne pracovať a sústrediť sa na svoju úlohu, sivá stolička Gear SR700 je pre vás to pravé. Sedadlá aj operadlá sú napustené studenou penou a udržiavajú si tvar aj po dlhých hodinách nepretržitého hrania, zatiaľ čo zvyšok kresla má robustnú konštrukciu a poskytuje dlhú životnosť tejto sivej hernej stoličky.

Kľúčové vlastnosti stoličky SilentiumPC Gear SR700 sivá

  • Maximálna nosnosť 150 kg
  • Umožňuje náklon až do 170°
  • Sivé vyhotovenie nie je náchylné na znečistenie
  • Funkcia Multilock zabraňuje nechcenému hojdaniu
  • Plne nastaviteľné opierky na ruky

Pohodlie je prvoradé

Ergonómia bola hlavným cieľom pri vytváraní tejto hernej stoličky. Vysoké operadlá sú vhodné pre postavy od tých najmenších hráčov až po tých, ktorý merajú 195 centimetrov. Nosnosť 150 kilogramov zároveň zabezpečuje, že stolička zvládne aj tie najnáročnejšie činnosti. Ideálne držanie tela aj počas dlhých hodín sedenia zabezpečujú operadlá a sedadlo, ktoré sú naplnené studenou penou. Dopĺňa ich nastaviteľná bedrová opierka a vankúš, ktorý uvoľňuje vašu krčnú chrbticu a vaša hlava a myseľ sa budú môcť plne venovať zážitkom, ktoré sa pred vami odohrávajú. Sivé vyhotovenie stoličky vám dáva možnosť používať stoličku dlho a intenzívne používanie bez známok opotrebenia. Celkovú odolnosť stoličky zdokonaľuje pevný oceľový rám.

Gear SR700 sivá a jej nekonečné možnosti

Stolička je nielen ergonomická a pohodlná, ale aj maximálne nastaviteľná. Ideálnu polohu v Gear SR700 nájde každý. Môžete začať s výškou sedadla a pokračovať nastavením 4D opierok rúk, ktoré si prispôsobujete v niekoľkých smeroch. Nakoniec si podľa svojich potrieb upravte bedrovú opierku a vankúšik na krčnú chrbticu a celý zážitok zakončite tým, že si určíte sklon operadla, ktorý môže byť až 170°. Áno, stolička SilentiumPC radu SR700 je pripravená poskytnúť vám všetko, čo potrebujete.

 

Parametre a špecifikácia

Kolieska

Kolieska
Na kolieskach Hotovo!
Materiál koliesok
Pogumované Hotovo!
Povrch podľa koliesok
Univerzálne Hotovo!

Materiál

Materiál poťahu
Syntetická koža Hotovo!

Nosnosť

Maximálna nosnosť
150 kg Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka stoličky/kresla
51 cm Hotovo!
Výška sedadla min.
47,5 cm Hotovo!
Výška sedadla max.
56 cm Hotovo!
Hmotnosť stoličky/kresla
28 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SilentiumPC Gear SR700 sivá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SPC Gear SR700 šedá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SilentiumPC Gear SR700 Grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SilentiumPC Gear SR700 Grau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SilentiumPC Gear SR700 szürke.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií