Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál Aplikace

SilentiumPC Sigma Pro 140

Zobraziť katalóg
SilentiumPC Sigma Pro 140
4,0 1 hodnotení
Ventilátor do PC – 140×140mm ultratichý, 10.9dB(A), 800ot./min
Kód:  CB155g Produktové číslo:  SPC136 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SilentiumPC Sigma Pro 140

 

Sigma Pro 140 patrí do nového radu chladičov od spoločnosti SilentiumPC, ktorý sa vyznačuje extrémne nízkou hlučnosťou a je ideálnym komponentom na stavbu tichej počítačovej zostavy do kancelárie alebo domácnosti. Sigma Pro 140 sa hodí na chladenie procesorov, ako klasický chladič do skríň, dokonca aj k vodnému chladeniu. Mimoriadne kompaktné a ľahké telo umožňuje montáž do 120 aj 140 mm pozícií.

Kľúčové vlastnosti

  • Efektívne chladenie
  • Veľmi tichý – hlučnosť iba 10,9 dBA
  • Malý a ľahký
  • Rýchla a jednoduchá inštalácia
  • Vysokokvalitná teplovodivá pasta súčasťou balenia
  • Pripojenie pomocou štvorpinového konektora

Perfektná konštrukcia

Optimalizovaný tvar lopatiek ventilátora výrazne znižuje hlučnosť a zároveň poskytuje lepšie prúdenie vzduchu v porovnaní s bežnými 92 mm ventilátormi. Jeho hlučnosť dosahuje len obdivuhodných 10,9 dBA, pričom množstvo vzduchu prechádzajúce chladičom dosahuje až 45,3 CFM. Iste oceníte veľmi jednoduchú a rýchlu inštaláciu, ktorá nevyžaduje žiadne náradie ani špeciálne prípravky.

 

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky tiché ventilátory do PC
» Všetky chladiče do skríň 140 × 140 mm

Tento výrobok nieje samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SilentiumPC Sigma Pro 140 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SilentiumPC Sigma Pro 140. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SilentiumPC Sigma Pro 140. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SilentiumPC Sigma Pro 140. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SilentiumPC Sigma Pro 140.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií