Silk'n Flash & Go Lux

Zobraziť katalóg
Silk'n Flash & Go Lux
IPL epilátor pulzný laserový, pre trvalé odstránenie ochlupenína tvári i tele, 5000 + 1000 impulzov
Kód:  SILIPL03 Produktové číslo:  SIL-FLASHGO-LUX Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Silk'n Flash & Go Lux

Pulzný laserový epilátor dokonale odstráni chĺpky po celom tele a umožňuje správne zamieriť a vymedziť oblasť, ktorá potrebuje ošetriť. Prístroj funguje v omnoho nižších energetických hladinách než iné prístroje, takže je vhodný pre ošetrenie širšieho spektra odtieňov pleti, vrátane tých tmavších. Zabudované čidlo farby kože je určené na meranie pleti aplikovaného povrchu, a umožňuje použitie len na vhodných odtieňoch pokožky. Silk'n Flash & Go je navrhnutý tak, aby sa ošetrujúci svetlo rozsvietilo až vo chvíli, keď je aplikátor v kontakte s kožou. To vylučuje možnosť náhodného záblesku svetla do očí.
Silk'n Flash & Go bol testovaný dermatológmi a plastickými chirurgmi. Prístroj môže byť použitý bezpečne, ľahko a efektívne v bežnom domácom prostredí.

Špecifické vlastnosti:

  • 5000 + 1000 svetelných impulzov
  • čidlo farby kože
  • technológia HPL (Home Pulsed Light)
  • vhodný pre liečenie širšieho spektra odtieňov pleti
Poznámka:
» Všetky IPL epilátory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Silk'n Flash & Go Lux Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Silk'n Flash&Go Lux. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Silk'n Flash & Go Lux. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Silk'n Flash & Go Lux. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Silk'n Flash&Go Lux.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií