Silk'n Sensepil

Zobraziť katalóg
Silk'n Sensepil
IPL epilátor pulzný laserový, HPL technológie, 1x 750 impulzov
Kód:  SILIPL01 Produktové číslo:  SIL-SENSEP

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Silk'n Sensepil

Pulzný laserový epilátor dokonale odstráni chĺpky po celom tele a umožňuje správne zamieriť a vymedziť oblasť, ktorá potrebuje ošetriť. Vďaka rozšíreniu o unikátny zvukový efekt je umožnená trvalá epilácia pri nízkych úrovniach svetelnej energie bez potreby ochladzovania pokožky. Prístroj funguje v nižších energetických hladinách než iné prístroje, takže je vhodný pre ošetrenie širšieho spektra odtieňov pleti, vrátane tých tmavších. Zabudované čidlo farby kože je určené na meranie pleti aplikovaného povrchu, a umožňuje použitie len na vhodných odtieňoch pokožky. Poskytuje rovnaké výsledky ako laserové epilátory, dosiahnuteľné iba v ordinácii lekára. Silk'n SensEpi bol testovaný dermatológmi a plastickými chirurgmi. Prístroj môže byť použitý bezpečne, ľahko a efektívne v bežnom domácom prostredí.

Špecifické vlastnosti:

  • 1x 750 svetelných impulzov
  • čidlo farby kože
  • technológia HPL (Home Pulsed Light)
  • vhodný pre liečenie širšieho spektra odtieňov pleti
  • deaktivuje vlasový folikul hlboko pod kožou
Poznámka:
» Všetky IPL epilátory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Silk'n Sensepil Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Silk'n Sensepil. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Silk'n SensEpil. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Silk'n SensEpil. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Silk'n Sensepil.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií