AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Silk´n FaceTite Velvet

Zobraziť katalóg
Silk´n FaceTite Velvet
Masážny prístroj -, – na vyhladenie a redukciu vrások, revolučný prístroj na boj proti starnutiu s technológiou HT anti-aging™, kombinuje 3 zdroje energie: Bi-Polar RF (rádio frekvenčná) energia, LED svetelná energia a IR (infračervená) tepelná energia, znižuje vrásky a jemné linky, vytvára objem, napína pokožku a zdvíha kontúry tváre, omladzuje kolagénové a elastínové vlákna, posilňuje hlbšie vrstvy kože a zlepšuje štruktúru a pružnosť pokožky, znižuje povrchové slnečné a starecké škvrny, bezbolestné, nechirurgické a bezpečné pre všetky typy pleti, zahŕňa Silk´n Hyaluronic Serum na okamžité výsledky proti starnutiu
Kód:  SILKP171 Produktové číslo:  FT1PE1C2001

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Silk´n FaceTite Velvet Predaj skončil

Silk´n FaceTite Velvet

Bojíte sa zvädnutej starnúcej pleti, vrások a straty jej pružnosti? Jedinečný kozmetický prístroj Silk´n FaceTime Velvet vám pomôže v boji proti týmto nepríjemným zmenám. Jedinečná technológia HT kombinuje 3 rôzne zdroje energie a síce bipolárnej RF na spevnenie hlbšej vrstvy pokožky, svetelnú LED na omladenie a udržanie jej prirodzenej rovnováhy a tepelnú IR na zlepšenie štruktúry pleti. Súčasťou balenia je Silk´n Slider Hyaluronic Gel, ktorý je potrebné použiť pri každom ošetrení, pretože zabezpečuje vodivosť a zároveň pleť hydratuje a zabraňuje jej prehriatiu. V balení nájdete aj Silk'n Hyaluronic Serum, ktorého kyselina hyaluronová má hydratačný účinok, vyhladí jemné vrásky a stimuluje tvorbu kolagénu vo vašej pokožke.

Kľúčové vlastnosti kozmetického prístroja Silk´n FaceTime Velvet

  • Jedinečná technológia HT s 3 rôznymi zdrojmi energie obnovuje pleť zvnútra
  • NutnýSilk´n Slider Hyaluronic Gel zaisťujúci vodivosť a hydratáciu
  • Silk´n Hyaluronic Serum ako pleť omladzujúci doplnok na ošetrenie prístrojom
  • Obsiahnutá kyselina hyaluronová podporuje tvorbu vlastného kolagénu
  • Kozmetický prístroj Silk´n FaceTime Velvet pre okamžitý viditeľný výsledok
  • Omladenie pleti, redukcia vrások, zdvihnutie kontúr tváre

Silk´n FaceTime Velvet je jedinečný

Technológia HT preniká pokožkou a opravuje ju zvnútra. Prístroj vyžaruje teplo, ktoré stimuluje obnovujúce vlastnosti pokožky. Pleť je po každom ošetrení viditeľne krajšia, omladená a pevnejšia. Používanie je úplne bezpečné, prístroj je určený na ošetrenie tváre a krku s výnimkou očných viečok. Stačí ošetriť 2× týždenne a výsledky sú okamžite viditeľné. Súčasné používania prípravku Silk´n Hyaluronic Serum účinky ešte znásobí. Úplne bezbolestné a jednoduché použitie v pokoji domova na omladenie pleti, redukciu aj vyhladenie vrások a zdvihnutie kontúr tváre.

Používanie je bezpečné

Prístroj bol starostlivo testovaný na použitie v domácom prostredí, pre ženy aj mužov. Je vhodný pre všetky typy a farby pleti. Ošetrovať možno celú tvár s výnimkou očných viečok, krk aj oblasť výstrihu. Nejde o laser, takže nie je potrebné dodržiavať dlhšie prestávky medzi použitiami. Práve tak môžete s ošetrenou kožou pokojne na slnko a prevádzkovať svoje bežné denné aktivity bez obmedzenia. Pred použitím si určite prečítajte návod.

Obsah balenia:
Prístroj Silk´n FaceTime Velvet
Silk´n Slider Hyaluronic Gel
Silk´n Hyaluronic Serum '
Návod


Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Typ napájania
Sieťové – 230 V Hotovo!
Typ
Čistiaca súprava Hotovo!
Technológia
Rádiofrekvenčná Hotovo!
Určenie
Čistenie pleti, Omladenie pleti, Redukcia vrások Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Napájanie

Typ napájania
Sieťové – 230 V Hotovo!

Typ

Typ
Čistiaca súprava Hotovo!

Technológia

Technológia
Rádiofrekvenčná Hotovo!

Určenie

Určenie
Čistenie pleti, Omladenie pleti, Redukcia vrások Hotovo!

Určenie

Určenie
Čistenie pleti, Omladenie pleti, Redukcia vrások Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Silk´n FaceTite Velvet Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Silk'n FaceTite Velvet. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Silk´n FaceTite Velvet. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Silk´n FaceTite Velvet. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Silk´n FaceTite Velvet.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií