AlzaBoxy Q1 Siguro kuchyňský robot

Silk'n SilkyAir Pro

Zobraziť katalóg
Silk'n SilkyAir Pro
Fén na vlasy – s ionizátorom, s difuzérom, príkon 1600 W, studený vzduch, rýchle nahrievanie, 3 rýchlosti, možnosť nastavenia 6 rôznych teplôt, s LCD displejom, s koncentrátorom, puzdro súčasťou, dĺžka prívodného kábla 3 m
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  MBaaa0896 Produktové číslo:  HDB3PE1001
Silk'n SilkyAir Pro 272,10 € Momentálne nedostupné

Silk'n SilkyAir Pro

Perfektný vzhľad ako zo salónu? Požadované výsledky vám pomôže dosiahnuť fén na vlasy Silk'n. Jeho jemnosť a šetrnosť v starostlivosti o vlasy vás dostane. Fén na vlasy s precíznym vyhotovením je doplnený praktickými funkciami, ako je ionizácia, studený vzduch, rýchle nahriatie, vysúšanie, regulácia teploty a regulácia prúdenia vzduchu. Sušič na vlasy je výkonný a spoľahlivý vďaka motoru s dlhou životnosťou a príkonu 1600 W. Vyznačuje sa 3 rýchlosťami prúdenia vzduchu a 6 úrovňami teploty. Súčasťou balenia je koncentrátor a difuzér. Difuzér dokáže rovnomernejšie rozptyľovať vzduch. Pripomína prirodzené sušenie, tým zabráni krepovateniu vlasov a dosiahne tak dokonalý výsledok. Dobre navrhnutá konštrukcia stylingového koncentrátora zaisťuje vysokorýchlostný prúd vzduchu, čo vám umožní zvoliť stratégiu tvarovania účesu po jednotlivých sekciách, zatiaľ čo zvyšok účesu zostane v neporušenom stave. Potrebné informácie budete mať stále na očiach vďaka LCD displeju.

Fén na vlasy Silk'n SilkyAir Pro ...
Fén na vlasy Silk'n SilkyAir Pro ...

Hlavné prednosti fénu na vlasy Silk'n SilkyAir Pro

  • Fén na vlasy Silk'n vám zaistí perfektný vzhľad ako zo salónu
  • Vďaka ionizácii dosiahnete neuveriteľný lesk a hladkosť
  • Sušič na vlasy má účinný motor s príkonom 1600 W
  • Môže sa pochváliť 3 rýchlosťami prúdenia vzduchu a 6 úrovňami teploty
  • Prepnutím na prúd studeného vzduchu dosiahnete dokonalú fixáciu účesu
  • K pribaleným nadstavcom patrí koncentrátor a difuzér
  • Dĺžka prívodného kábla je 3 m
  • Pohodlné ovládanie vďaka LCD displeju
  • Praktická funkcia rýchleho nahriatia
  • Súčasťou balenia je puzdro

Ióny na lesk a hladkosť vlasov

Fén na vlasy Silk'n predstavuje kombináciu atraktívneho vzhľadu a funkcií, ktoré sa budú starať o vaše vlasy. Krok číslo jedna k dokonalému účesu je fénovanie na vytvorenie hladkého základu, následne môže pokračovať natáčanie alebo žehlenie vlasov. Sušič vlasov Silk'n je kľúčom k dokonalým vlasom s hladkým a zdravým vzhľadom, a to vďaka ionizácii. Fén na vlasy s ionizátorom pracuje na základe princípu negatívne nabitých iónov, ktoré zaisťujú hydratáciu vlasov a zabraňujú nežiaducemu vysúšaniu a krepovateniu. Vlasy si tak zachovajú svoj lesk, jemnosť a prirodzenú krásu. Na udržanie účesu v perfektnom stave je k dispozícii tlačidlo na prúd studeného vzduchu, ktorý vlasy zafixuje. Umožní vám vyskúšať si funkciu rýchleho nahriatia, takže požadovanú teplotu dosiahne bez dlhého čakania. V balení je okrem samotného fénu na vlasy Silk'n a nadstavcov pridané ďalšie príslušenstvo, konkrétne puzdro.

Fén na vlasy Silk'n SilkyAir Pro ...

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Príkon
1 600 W Hotovo!
Počet rýchlostí
3 Hotovo!
Počet teplôt
6 Hotovo!
Dĺžka prívodného kábla
3 m Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Silk'n SilkyAir Pro Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Silk'n SilkyAir Pro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Silk'n SilkyAir Pro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Silk'n SilkyAir Pro.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií