Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Silk'n Tightra

Zobraziť katalóg
Silk'n Tightra
Masážny prístroj –, aj na omladenie pleti, elektrostimulácia, 1 program, možnosť automatického vypnutia, s časovačom, sieťové napájanie, napájanie cez USB kábel
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  SILMP096 Produktové číslo:  TI1PE1001
Silk'n Tightra 427,50 € Momentálne nedostupné

Silk'n Tightra

Masážny prístroj Silk'n Tightra je revolučná zdravotnícka pomôcka na ošetrenie ženských intímnych partií v domácom prostredí. Pôrody a hormonálne zmeny prichádzajúce s vekom spôsobujú totiž zmeny vonkajších a vnútorných častí ženských pohlavných orgánov, ktoré vedú k mnohým problémom v každodennom živote a v sexuálnej oblasti. Vďaka tomuto masážnemu prístroju môžete zmierniť alebo odstrániť mnohé svoje ťažkosti bez potreby náročného a nákladného chirurgického zákroku. Elektrický masážny prístroj Silk'n Tightra využíva osvedčenú Bi-polárnu rádiofrekvenčnú energiu, uktorej sú klinicky preukázané spevňujúce účinky na tkanivá obsahujúce kolagén, vrátane vagíny. Vyskúšajte tento masážny stroj a získajte späť stratenú sebadôveru a spokojnosť.

Kľúčové vlastnosti masážneho prístroja na domáce použitie Silk'n Tightra

  • Intímna zdravotnícka pomôcka vyvinutá špeciálne na domáce použitie
  • Masážny prístroj od lídra v oblasti profesionálnych estetických zariadení
  • Umožňuje doma využívať technológie používané na kozmetických klinikách
  • Silk'n Tightra využíva osvedčenú Bi-polárnu rádiofrekvenčnú energiu
  • Klinicky preukázané spevňujúce účinky na tkanivá obsahujúce kolagén, vrátane vagíny
  • Prináša bezpečné, bezbolestné a neinvazívne riešenie ženských intímnych problémov
  • Elektrický masážny prístroj Silk'n Tightra na zlepšenie sexuálnej funkcie a spokojnosti žien
  • Pomáha odstrániť problémy s miernym únikom moču po pôrode a podobne
  • Veľmi rýchle a viditeľné výsledky už po 4 týždňoch používania

Masážny prístroj Silk'n Tightra prináša profesionálnu technológiu do vašej domácnosti

Vedci v spoločnosti Silk'n Beautiful technology majú bohaté skúsenosti s vývojom estetických prístrojov, ktoré umožňujú používať v domácich podmienkach technológie bežne používané len na profesionálnych kozmetických klinikách. Jedným z nich je masážny prístroj Silk'n Tightra, ktorý prináša osvedčenú a klinicky testovanú technológiu Bi-Polar RF Technologii. Bipolárnu vysokofrekvenčnú energiu doteraz používali lekári len ako alternatívu chirurgického zákroku. Vďaka zariadeniu Silk'n Tightra už nepotrebujete lekársku kliniku aúčinky rádiofrekvenčnej terapie si môžete vyskúšať sami v pohodlí a súkromí svojho domova. Bi-polárna vysokofrekvenčná energia obnovuje vaginálne tkanivo, zvyšuje prietok krvi, spôsobuje tvorbu nových elastínových a kolagénových vlákien, posilňuje a spevňuje panvové svaly a vonkajšiu stranu pošvy. Používanie prístroja Silk'n Tightra je bezpečné a úplne bezbolestné, takže vám nič nebráni v tom, aby ste si uľahčili a spríjemnili život.

Silk'n Tightra sa ľahko používa a je mimoriadne bezpečný

Elektrický masážny prístroj Silk'n Tightra sa jednoducho používa a jedno ošetrenie trvá len 20 minút. Na dosiahnutie výrazných a viditeľných výsledkov potrebujete 8 20-minútových terapií, teda 4 týždne používania prístroja. Masážny stroj možno použiť na vnútorné a vonkajšie ošetrenie intímnych partií. Zariadenie je tvarované tak, aby počas aplikácie nespôsobovalo žiadne nepohodlie. Je vybavené 16 zlatými a 3 chrómovými elektródami, pričom zlaté sú určené na vnútorné ošetrenie a chrómové na vonkajšie použitie. Pri používaní masážneho prístroja budete cítiť lenpríjemné teplo. Na to, aby sa zariadenie mohlo používať v domácich podmienkach, bolo vybavené viacerými bezpečnostnými prvkami. Snímače teploty zabezpečujú, aby sa pokožka neprehrievala, dotykový senzor zabezpečuje správny kontakt s pokožkou a snímač pohybu zabezpečuje funkčnosť len pri kontakte s pokožkou. Po 20 minútach používania sa zariadenie automaticky vypne.

Všetko na bezpečnú prevádzku a nabíjanie masážneho prístroja Silk'n Tightra v jednom kufríku

Všetko, čo potrebujete na používanie masážneho prístroja Silk'n Tightra, sa dodáva v praktickom fialovom kozmetickom kufríku, ktorý je ideálny na bezpečné uloženie prístroja a jeho príslušenstva. Zariadenie je možné používať po jeho nabití. Po úplnom nabití možno zariadenie používať približne 20 minút, čo je potrebný čas práve na jedno terapeutické ošetrenie. Na nabíjanie môžete použiť bežnú sieť alebo počítač. Ak na nabíjanie používate počítač, stačí vám dodaný kábel USB. Súčasťou balenia je však aj zástrčka, ktorá vám umožní používať bežnú zásuvku v stene. Vpuzdre nájdete aj balenie gélu Silk'n Intimate, ktorý je špeciálne vyvinutý pre toto zariadenie a zabezpečuje správnu účinnosť terapie.

Silk'n Intimate Gel na efektívne používanie masážneho prístroja Silk'n Tightra

Masážny prístroj Silk'n Tightra sa dodáva spolu s gélom Silk'n Intimate, ktorý je potrebné aplikovať pred použitím prístroja. Gél bol vyvinutý špeciálne pre tento prístroj a zvlhčuje ženskú intímnu oblasť. Vďaka jeho účinkom je zabezpečená potrebná vodivosť pre účinný tok bipolárnej RF energie počas používania masážneho prístroja. V prípade potreby je možné si gél Silk'n Intimate dokúpiť.

Balenie masážneho prístroja Silk'n Tightra:

  • 1× masážny prístroj Silk'n Tightra
  • 1× puzdro na bezpečné uloženie
  • 1× prívodný USB kábel na nabíjanie z počítača
  • 1× zástrčka na nabíjanie zo zásuvky
  • 1× balenie Silk'n Intimate Gel
  • 1× návod

Zloženie gélu:
Water (Aqua), Glycerin, Hydroxyethyl Cellulose, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Hyaluronic Acid, Sodium Chloride, Citric Acid, Disodium EDTA

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Silk'n Tightra Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Silk'n Tightra.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií