Rapture PET

SilverStone CA02

Zobraziť katalóg
SilverStone CA02
4,1 14 hodnotení
Skrutky – súprava skrutiek, podložiek a sťahovacích pások
Kód:  UBH012b Produktové číslo:  SST-CA02

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SilverStone CA02 Predaj skončil

SilverStone CA02

Snáď každý milovník počítačovej techniky využije súpravu CA02 od spoločnosti SilverStone. Balenie obsahuje päť rôznych typov skrutiek, podložky a tiež praktické sťahovacie pásky. Všetko je prehľadne uložené v uzatvárateľnom kontajneri, kde sa jednotlivé veci nemôžu premiešať. Vďaka priehľadným stenám vždy viete, čoho máte prebytok a čo naopak budete musieť dokúpiť. Tento inventár využijú najmä tí, ktorí si radi prispôsobujú počítačovú skriňu vlastným predstavám a radi inovujú a menia jednotlivé komponenty za iné. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den přišla mi už rozbalená case od vás a nebyli kní téměř žádné instalační šroubky jak na zakladni desku, hdd, ssd tak na grafiku proto se chci zeptat jestli tato sada obsahuje vse co je k tomu potřeba

zdravim, obsahuje tato sada aj skrutky pod m2 slot ? potrebujem to na skrinu fractal design s a MSI Z270 a nemam tam ako podopriet zo strany maticnej dosky tu m2 kartu, tj nie je ani o co prisrubovat

Dobrý den, chtěšl bych se zeptat kolik se v balení šroubků každého druhu(cca). Díky za odpovědi

Diskusia a poradňa k SilverStone CA02
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SilverStone CA02. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SilverStone CA02. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SilverStone CA02. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SilverStone CA02.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií