Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

SilverStone FF142B

Zobraziť katalóg
SilverStone FF142B
4,6 5 hodnotení
Prachový filter – 320×155×5mm
Kód:  UB094a8 Produktové číslo:  SST-FF142B

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SilverStone FF142B

Prachový filter SilverStone FF142B pre ventilátory v čiernom vyhotovení chráni počítač pred nebezpečným prachom, ktorý sa hromadí v každom PC a môže mu tak škodiť. Výhodou je to, že nielen zabráni preniknutiu prachu do počítača, ale dokáže tiež dlhodobo zlepšiť celkový chladiaci výkon po upevnení na niektorý z vetrákov. Tým tiež zaisťuje väčšiu výdrž hardvéru. SilverStone FF142B má navyše zabudované magnety, takže ho ľahko a bez náradia umiestnite kdekoľvek na svoju počítačovú skriňu.

Parametre a špecifikácia:

Farba:
Čierna

Rozmery:
320 × 155 × 5 mm

Hmotnosť:
62 g

Materiál:
Trvanlivý plastový rám
Magnet na prichytenie

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SilverStone FF142B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SilverStone FF142B . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SilverStone FF142B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SilverStone FF142B. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SilverStone FF142B.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií