Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

SilverStone SFF FORTRESS FTZ01 strieborná

Zobraziť katalóg
SilverStone SFF FORTRESS FTZ01 strieborná
PC skrinka - Mini ITX, 1x 3.5", 3x 2.5", USB 3.0, 376x107x351mm, bez SFX zdroja
Kód:  UB080v7e Produktové číslo:  SST-FTZ01S
SilverStone SFF FORTRESS FTZ01 strieborná Predaj skončil

SilverStone SFF FORTRESS FTZ01 strieborná

V nadväznosti na obľúbenú revolučnú skriňu RVZ01 tým inžinierov spoločnosti SilverStone vytvoril úplne novú unikátnu radu Fortress Z. Model FTZ01 vznikol pre všetkých nadšencov celokovového tenkého dizajnu so širokými možnosťami inštalácie hardvérových komponentov. Skriňa využíva PCI-E riser a špeciálne rozmiestnené vetracie otvory, aby sa čo najlepšie prispôsobila moderným výkonným grafickým kartám, a schopnosť podporovať aj vodné chladenie. Určené pre použitie vo vodorovnej alebo zvislej orientácii, takže svoj počítač pohodlne umiestnite v akomkoľvek prostredí.

Kľúčové vlastnosti

  • Kompaktný moderný dizajn z hliníkového unibody rámu
  • Konštrukcia s vynikajúcimi chladiacimi a anti prachovými vlastnosťami
  • Možnosť horizontálneho alebo vertikálneho státia
  • Podpora grafických kariet až do veľkosti 13 palcov

Odolnosť s efektívnym chladením

Telo skrine je vyrobené z unibody hliníkovej konštrukcie, takže nielen vyzerá moderne a štýlovo, ale je tiež neuveriteľne odolné. Dizajn je vymyslený s dôrazom na konštrukciu s vynikajúcimi chladiacimi vlastnosťami a účinnou ochranou proti prachu. Špeciálne stavané prieduchy pre ventilátory vynikajú perfektným prúdením vzduchu a tichou prevádzkou. Preto sa skriňa hodí aj na zostavenie tichého PC do vašej kancelárie. Vďaka podpore grafických kariet do veľkosti 13" si na svoje prídu aj hráči, ktorí ľahko zostavia herné PC schopné utiahnuť moderné hry na dostačujúce detaily.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SilverStone SFF FORTRESS FTZ01 strieborná
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SilverStone SFF FORTRESS FTZ01 stříbrná. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Silver SFF FORTRESS FTZ01 Silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Silver SFF FORTRESS FTZ01 Silber. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SilverStone SFF FORTRESS FTZ01 ezüst.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií