AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

SilverStone TS11-C zlatá

Zobraziť katalóg
SilverStone TS11-C zlatá
5 1 hodnotení
Dokovacia stanica pre 2.5" HDD a SSD, USB-C 3.1 Gen 2
Kód:  UBH002a5 Produktové číslo:  SST-TS11G-C

SilverStone TS11-C zlatá

Praktická dokovacia stanica pre pevné disky vám pomôže so zálohovaním vašich fotografií, videí, hudbou a dokumentov. Vďaka modernému rozhraniu USB 3.1 typu C sa môžete tešiť na bleskovú prenosovú rýchlosť až 10 Gb/s. A náročných užívateľov poteší funkcia USAP (USB Attached SCSI Protocol), ktorá zvýši rýchlosť na ďalšiu úroveň.

Kľúčové vlastnosti

  • Vysokorýchlostný koenktor USB 3.1 typu C - až 10 Gb/s
  • Podpora USAP
  • Elegantné hliníkové telo
  • Podporuje všetky 2,5 "a 3,5" SATA disky
  • Ľahké zapojenie - hot-swap

Jednoduché použitie

Hot-swap slot podporuje 2,5" aj 3,5" pevné disky a SSD, ktoré pripojíte cez konektor SATA. Pri zálohovaní tak stačí vybrať správny disk, jednoducho ho vložiť do stanice a pripojiť k počítaču. Kompaktná hliníková konštrukcia nielen dobre vyzerá, ale zároveň tvorí odolné telo stanice.

Parametre a špecifikácie:

Pripojenie:
USB 3.1 Gen2 Type-C (10 Gb/s)

Chipset:
ASM1351

Podpora diskov:
2,5" a 3,5" HDD aj SSD - SATA I/II/III

Podpora OS:
Microsoft Windows 7/8/8.1/10
Mac OS 10.5 alebo vyšší

Hmotnosť:
990 g ± 20 g

Rozmery:
72 × 55 × 130 mm

Farba:
Zlatá

Materiál:
Hliníkové telo + ABS kryt

 
Poznámka:

Pri nákupe USB-C dokovacej stanice alebo replikátora portov je dôležité mať na vedomí, že nie všetky notebooky sa nabíjajú alebo prenášajú obraz cez port USB-C. Ak je to jeden z vašich nákupných argumentov, je dobré si túto vlastnosť notebooku vopred preveriť.

Na pripojenie monitora(ov) je dôležité poznať ich počet, rozlíšenie, obnovovaciu frekvenciu a konektor. Dokovacie stanice a replikátory portov majú rôzne možnosti pripojenia a nie všetky konfigurácie monitorov sú všetkými stanicami podporované. Môže dôjsť napríklad k zníženiu rozlíšenia alebo obnovovacej frekvencie monitora.

» Všetky dokovacie stanica pre notebooky
» Všetky alternatívne dokovacie stanice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SilverStone TS11-C zlatá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SilverStone TS11-C zlatá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SilverStone TS11-C zlatá. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SilverStone TS11-C zlatá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SilverStone TS11-C arany.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií