Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Skinzone vlastný štýl Snap na Samsung Galaxy S7 edge

Zobraziť katalóg
Skinzone vlastný štýl Snap na Samsung Galaxy S7 edge
4,0 3 hodnotení
Ochranný kryt Vlastný štýl – s možnosťou vlastnej potlače, k zvoleniu vlastného štýlu krytu kliknite na banner „Chcem svoj štýl“ a vyberte si ten, ktorý sa vám páči najviac
Kód:  ASG002h1 Produktové číslo:  SAM-G935CA-D Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Skinzone vlastný štýl Snap na Samsung Galaxy S7 edge Predaj skončil

Skinzone vlastný štýl Snap na Samsung Galaxy S7 edge

Ak viete, že váš mobilný telefón nie je len nástrojom na uskutočňovanie mobilných hovorov, prehliadanie sociálnych sietí a ďalších s mobilnými technológiami spojených úkonov, ale aj ceneným módnym doplnkom, iste vás už napadlo, akým spôsobom ho a tak aj seba samého odlíšiť od fádnych farieb, v ktorých sú telefóny často vyrábané a zároveň ho ochrániť proti poškriabaniu.


Táto fotografia je vypnutá z lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.

Takmer neobmedzené možnosti

Takmer neobmedzené možnosti

Spoločnosť Skinzone, renomovaný výrobca v odbore príslušenstva pre mobilné telefóny tak prichádza s riešením, ktoré vystaví na obdiv váš nezameniteľný charakter. V spolupráci s odborníkom na nevšedné a unikátne mobilné potlače, takzvané skiny – rada Skinzone, prináša doteraz nepoznanú slobodu vo výbere skinu pre vaše zariadenie – v rámci krytov z rady Chcem svoj štýl je možné vložiť vlastný obrázok a práve ten sa bude následne vynímať ako potlač na vašom náhle extra štýlovom mobilnom telefóne.

Telefón s osobnosťou

Prístroj tak bude vyzerať celkom podľa vašich predstáv a rodina, priatelia, známi a kolegovia budú ohromení vašim krásnym, štýlovým doplnkom, ktorý ešte zdôrazní kvalitu a osobitosť vášho zariadenia.

Táto fotografia je vypnutá z lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.

Skinzone

Parametre a špecifikácia

Typ
Zadný kryt Hotovo!

Typ a materiál

Typ
Zadný kryt Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Skinzone vlastní styl Snap pro Samsung Galaxy S7 edge. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Skinzone, eigenes Design für Samsung Galaxy S7 edge. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Skinzone, eigenes Design für Samsung Galaxy S7 edge. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Skinzone saját stílusú Snap Samsung Galaxy S7 edge-hez.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií