Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Skinzone vlastný štýl Tough kryt pre SAMSUNG G960 Galaxy S9

Zobraziť katalóg
Skinzone vlastný štýl Tough kryt pre SAMSUNG G960 Galaxy S9
Ochranný kryt Vlastný štýl – typu Tough Case s možnosťou vlastnej potlače, na zvolenie vlastného štýlu krytu kliknite na banner „Chcem svoj štýl“ a vyberte si ten, ktorý sa vám páči najviac
Kód:  ASG082m03 Produktové číslo:  SAM-G960CAT-D Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Skinzone vlastný štýl Tough kryt pre SAMSUNG G960 Galaxy S9 Predaj skončil

Skinzone vlastný štýl Tough kryt pre SAMSUNG G960 Galaxy S9

Ak viete, že váš mobilný telefón nie je len nástrojom na uskutočňovanie mobilných hovorov, prehliadanie sociálnych sietí a ďalších, s mobilnými technológiami spojených úkonov, ale aj ceneným módnym doplnkom, iste vás už napadlo, akým spôsobom ho, a tak aj seba samého, odlíšiť od fádnych farieb, v ktorých sú telefóny často vyrábané a zároveň ho ochrániť proti škrabancom.


Táto fotografia je vypnutá z lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.

Takmer neobmedzené možnosti

Takmer neobmedzené možnosti

Spoločnosť Skinzone, renomovaný výrobca v odbore príslušenstva pre mobilné telefóny prichádza s riešením, ktoré vystaví na obdiv váš nezameniteľný charakter. V spolupráci s odborníkom na nevšedné a unikátne mobilné potlače, takzvané skiny – zo série Skinzone, prináša doteraz nepoznanú slobodu vo výbere skinu pre vaše zariadenie – v rámci puzdier zo zérie Chcem svoj štýl je možné vložiť vlastný obrázok a práve ten sa bude následne vynímať ako potlač na vašom, zrazu extra štýlovom, mobilnom telefóne.


Zadný kryt Tough je navrhnutý na maximálnu ochranu mobilného telefónu SAMSUNG Galaxy S9. Skladá sa z dvoch vrstiev, ktoré zaručujú vysokú odolnosť. Vonkajší rámček zvyšuje ochranu displeja. Vďaka špičkovým materiálom je Tough Case takmer nezničiteľný. Samozrejmosťou je zachovanie plnohodnotného prístupu k tlačidlám, konektorom aj fotoaparátu.


Telefón s osobnosťou

Prístroj tak bude vyzerať presne podľa vašich predstáv a rodina, priatelia, známi a kolegovia budú ohromení vašim krásnym štýlovým doplnkom, ktorý ešte zdôrazní kvalitu a osobitosť vášho zariadenia.

Táto fotografia je vypnutá z lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.

Skinzone Tough

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Skinzone vlastní styl Tough kryt pro SAMSUNG G960 Galaxy S9 . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Skinzone besitzt das stylische Tough Cover für das SAMSUNG G960 Galaxy S9. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Skinzone besitzt das stylische Tough Cover für das SAMSUNG G960 Galaxy S9. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: A Skinzone a SAMSUNG G960 Galaxy S9 stílusos, tágas fedelét birtokolja.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií