AlzaBoxy Q1 Star Wars

Škoda Vision

Zobraziť katalóg
Škoda Vision
Detský ruksak s objemom 17 l, rozmery 37 × 32 × 22 cm, hmotnosť 1,1 kg, výbava: vrecko na fľašu, nastaviteľné ramenné popruhy, reflexné prvky a vystužený chrbát
Kód:  HRAkn0735 Produktové číslo:  8591577043573 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Škoda Vision

S ergonomickým školským batohom Škoda Vision budú deti do školy chodiť rady, zaujme ich svojím nádherným dizajnom modrej farby s motívom auta Vision. Jeho veľkou prednosťou je nízka hmotnosť iba 1 kg, pevná konštrukcia a kvalitné vyhotovenie. Vďaka anatomicky tvarovanému chrbtovému panelu perfektne sedí a školákom sa tak bude veľmi pohodlne nosiť. Vymoženosťou je aj hrudný pás na optimálne rozloženie záťaže na chrbte a nastaviteľné mäkké popruhy podľa výšky dieťaťa.

Kľúčové vlastnosti detského batoha Škoda Vision

  • Nízka hmotnosť a pevná konštrukcia
  • Ergonomicky tvarovaný chrbtový panel
  • Hrudný pás na optimálne rozloženie záťaže na chrbte
  • Nastaviteľné široké mäkké popruhy
  • Magnetická zámka Fidlock
  • Reflexné prvky
  • Priestranné komory a vrecká s pevnými zipsami

Batoh sa môže pochváliť automatickým zapínaním na magnet Fidlock, pomocou ktorého žiaci veľmi ľahko aktovku otvoria a zatvoria iba jednou rukou. Stačí len veko priložiť a magnetická zámka sama batoh zapne. Školská aktovka je vhodná pre žiakov prvého stupňa základnej školy. Pre väčšiu bezpečnosť je vybavená reflexnými prvkami, ktoré zaručujú lepšiu viditeľnosť dieťaťa za zhoršených svetelných podmienok.

Veľa úložného priestoru

Batoh ponúka veľa úložného miesta, do priestranných komôr vybavených pevnými zipsami sa zmestia bez problémov všetky učebnice, zošity a ostatné školské pomôcky. Pevná prepážka zaisťuje prehľadné rozdelenie vnútorného priestoru. Do predného vrecka so zapínaním na zips môžete uschovať peračník či desiatu. Bočné strany batoha disponujú vreckami, do ktorých sa zmestí fľaša na pitie a ďalšie drobnosti. Pohodlný odolný a praktický ruksak Škoda Vision sa stane nenahraditeľným každodenným pomocníkom všetkých školákov.

Parametre a špecifikácia

Využitie
Školské Hotovo!
Vrecká
Vrecko na fľašu Hotovo!
Popruhy
Nastaviteľné popruhy Hotovo!
Vlastnosti a výbava
Reflexné prvky, Vystužený chrbát Hotovo!
Výška
37 cm Hotovo!

Využitie

Využitie
Školské Hotovo!

Výbava

Vrecká
Vrecko na fľašu Hotovo!
Popruhy
Nastaviteľné popruhy Hotovo!
Vlastnosti a výbava
Reflexné prvky, Vystužený chrbát Hotovo!

Rozmery (V × Š × H)

Výška
37 cm Hotovo!
Šírka
32 cm Hotovo!
Dĺžka/hĺbka
22 cm Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
6 rokov Hotovo!

Aktovky, batohy, tašky

Hmotnosť
1,1 kg Hotovo!
Objem
17 l Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Škoda Vision Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Škoda Vision. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Škoda Vision. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Škoda Vision. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Škoda Vision.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií