Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

SKROSS WORLD PRO Light PA45

Zobraziť katalóg
SKROSS WORLD PRO Light PA45
5 2 hodnotení
Cestovný adaptér pre zariadenia s 2 a 3pólovými zástrčkami, vstup 100V až 250 V, max 6.3A, výkon až 1575W, vstupy pre EÚ, USA / Japonsko, Austráliu / Čínu, Veľkú Britániu, Brazílii, výstupy pre Austráliu / Čínu, Veľkú Británi, USA a Schuko
Kód:  SD052j4 Produktové číslo:  PA45 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SKROSS WORLD PRO Light PA45

Pokiaľ často cestujete do zahraničia, práve pre vás máme pripravený produkt od spoločnosti SKROSS, ktorý bude určite vašim dobrým spoločníkom. Navonok kompaktné, malé a pevné zariadenie, ktorého skutočná veľkosť sa skrýva vo vnútri. Vnútro cestovného adaptéra SKROSS PA45 je premyslené do najmenšieho detailu. Moderný dizajn v bielej farbe podčiarkuje prvotriednosť jeho výroby. Tento adaptér spĺňa medzinárodné bezpečnostné normy, čím prekoná väčšinu bežných cestovných adaptérov.

Kľúčové vlastnosti

  • Adaptér nevykonáva zmenu napätia (nejde o transformátor napätia)
  • Vhodné pre zariadenia pochádzajúce z Európy s uzemnenými aj neuzemneným zástrčkami (2 a 3-pólovými)
  • Zásuvky (vstupy) pre: Európu (Schuko), 2-pólová Euro zástrčka
  • Výsuvné zástrčky: Austrália, Čína, Veľká Británia, USA
  • Vstupné napätie: 100 V – 250 V
  • Max. záťaž: 6,3 A
  • Výkon: napr. pri 100 V – 6 300 W/250 V – 1 575 W
  • Výmenná poistka

Svet plný možností

Tento kompaktný cestovný adaptér umožňuje bezpečné pripojenie všetkých 2-pólových a 3-pólových zariadení z Európy po celom svete. Patentovaný vysúvací systém all-in-one obsahujúci taktiež tri typy zástrčiek pre rôzne krajiny, ponúka neobmedzenú slobodu a flexibilitu použitia. Či už cestujete do Anglicka, austrálskeho Queenslandu alebo Colorada - s týmto cestovným adaptérom si nemusíte robiť starosti, aké konkrétne zásuvky sa v mieste vášho pobytu používajú. Užite si cestovanie naplno, bez zbytočných starostí. 

Doplňujúce informácie:

Hmotnosť adaptéra:
108 g

Rozmer adaptéra (L × W × H):
61 mm × 55 mm × 58 mm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SKROSS WORLD PRO Light PA45 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SKROSS WORLD PRO Light PA45. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SKROSS WORLD PRO Light PA45. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SKROSS WORLD PRO Light PA45. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SKROSS PA45.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií