AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Skullcandy Grind bielo/červená

Zobraziť katalóg
Skullcandy Grind bielo/červená
Slúchadlá – 50mm driver, ovládanie na slúchadle, odpojiteľný kábel, mäkké polstrovanie, kovový hlavový most
Kód:  KK006h7q Produktové číslo:  S5GRHT-472

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Skullcandy Grind bielo/červená

Nízkoprofilové slúchadlá s mikrofónom Skullcandy prinášajú všetko, čo by ste čakali od prémiových slúchadiel, avšak za podstatne nižšiu cenu. Počnúc zvuk vylepšujúcou konštrukciou SUPREME SOUND a končiac neuveriteľne pohodlným nosením, jedinečným dizajnom, či život uľahčujúcej technológií Tapt. Všetko je podčiarknuté špeciálne navrhnutým 1,2 m dlhým káblom. Ten sa nielen nezamotá, ale umožní aj zákazníkom s vyššou postavou bezproblémové pripojenie prehrávača vo vrecku.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitná a vyvážená zvuková reprodukcia
  • Pohodlné aj pri dlhšom užívaní
  • Prepnutie skladby, zapnutie/vypnutie prehrávania, prijatie/ukončenie hovoru pomocou jedného tlačidla
  • Vydarený dizajn
  • Odnímateľný kábel, ktorý sa len tak nezamotá

Pohodlie na prvom mieste

Vychutnajte si aj ten najdlhší playlist až do konca. Vďaka neobvykle pohodlným ušným pohárikom to nie je vôbec žiadny problém. Sú totiž navrhnuté tak, aby sedeli s maximálnou ľahkosťou, a aby nikde netlačili. Nechýbajú ani luxusné penové náušníky, ktoré okrem toho, že dokonale utesnia priestor medzi uchom a mušľou, čím potlačia rušiaci okolitý zvuk, poskytujú tiež hodiny komfortného počúvania. Posuvný kovový most, prostredníctvom ktorého upravíte veľkosť na mieru, je samozrejmosťou.

Za zmienku bezpochyby stojí aj funkcia Taptech. Jedná sa o kombináciu zabudovaného mikrofónu a ovládacieho tlačidla vo vnútri, respektíve na povrchu, jedného zo slúchadiel. Jednoducho tak zapnete prehrávanie, prepnete medzi jednotlivými piesňami alebo vybavíte hovor, bez toho aby ste museli vyberať mobilné zariadenie z vrecka.

Bohatá hudobná reprodukcia

Hlavnou hnacou jednotkou sú výkonné 50 mm veľké reproduktory. Tie v spojení s viac ako 10 rokmi výskumu a vývoja pomenovaného ako SUPREME SOUND dodajú vašim obľúbeným skladbám plnú škálu basov, prirodzených hlasov a presných výšok. Výsledkom je vyvážený akustický zážitok vyšperkovaný tou najlepšou možnou tónovou rovnováhou, ktorý si môžete so slúchadlami Grid vychutnať naozaj kdekoľvek. Stačí len nasadiť na uši a spustiť prehrávanie.

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Skullcandy Grind bielo/červená Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Skullcandy Grind bílo/červená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Skullcandy Grind weiß/rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Skullcandy Grind weiß/rot. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Skullcandy Grind fehér/piros.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií