Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Skullcandy Grind čierno-sivá

Zobraziť katalóg
Skullcandy Grind čierno-sivá
5 2 hodnotení
Slúchadlá – 50mm driver, ovládanie na slúchadle, odpojiteľný kábel, mäkké polstrovanie, kovový hlavový most
Kód:  KK006h7o Produktové číslo:  S5GRHT-448

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Skullcandy Grind čierno-sivá

Nízkoprofilové slúchadlá Skullcandy prinášajú všetko, čo by ste od prémiových slúchadiel očakávali, avšak za podstatne nižšiu cenu. Počínajúc konštrukciou SUPREME SOUND, ktorá vylepšuje zvuk a končiac neuveriteľne pohodlným nosením, jedinečným dizajnom, či život uľahčujúcou technológiou Tapt. Všetko je zvýraznené špeciálne navrhnutým 1,2 m dlhým káblom. Ten sa nielen nezamotá, ale umožní aj zákazníkom s vyššou postavou bezproblémové pripojenie prehrávača vo vrecku.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitná a vyvážená reprodukcia zvuku
  • Pohodlné aj pri dlhšom užívaní
  • Prepnutie skladby, zapnutie/vypnutie prehrávania, prijatie/ukončenie hovoru pomocou jedného tlačidla
  • Vydarený dizajn
  • Odnímateľný kábel, ktorý sa len tak nezamotá

Pohodlie na prvom mieste

Vychutnajte si aj ten najdlhší playlist až do konca. Vďaka nezvyčajne pohodlným ušným pohárikom to nie je vôbec žiadny problém. Sú totiž navrhnuté tak, aby sedeli s maximálnou ľahkosťou a aby nikde netlačili. Nechýbajú ani luxusné penové náušníky, ktoré okrem toho, že dokonale utesňujú priestor medzi uchom a mušľou, čím potláčajú okolitý zvuk, poskytujú tiež hodiny pohodlného počúvania. Samozrejmosťou je aj posuvný kovový most, pomocou ktorého upravíte veľkosť na mieru.

Za zmienku nepochybne stojí aj funkcia Tapt. Ide o kombináciu zabudovaného mikrofónu a ovládacieho tlačidla vo vnútri, respektíve na povrchu, jedného zo slúchadiel. Jednoducho tak zapnete prehrávanie, prepnete medzi jednotlivými piesňami alebo vybavíte hovor bez toho, aby ste museli vyberať mobilné zariadenie z vrecka.

Bohatá hudobná reprodukcia

Hlavnou hnacou jednotkou sú výkonné 50 mm veľké reproduktory. Tie, v spojení s viac ako 10 rokmi výskumu a vývoja pomenovaného ako SUPREME SOUND, dodajú vašim obľúbeným skladbám plnú škálu basov, prirodzených hlasov a presných výšok. Výsledkom je vyvážený akustický zážitok, ktorý ďalej vylepšuje tá najlepšia možná tónová rovnováha. So slúchadlami Grind si kvalitnú hudbu vychutnáte naozaj kdekoľvek. Stačí ich len nasadiť na uši a spustiť prehrávanie.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím. Moc bych stála o sluchátka Sluchátka Skullcandy Grind , přesněji v barvě purple/teal/brown. Plánujete toho zboží doobjednat? Pěkný den, Andrea Šťastná Ilustrační foto: Odkaz do neznáma

Diskusia a poradňa k Skullcandy Grind čierno-sivá
Príslušenstvo pre Skullcandy Grind čierno-sivá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Skullcandy Grind černo/šedá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Skullcandy Grind schwarz/grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Skullcandy Grind schwarz/grau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Skullcandy Grind fekete/szürke.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií