Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Skullcandy INKD 2.0 In-Ear W/MIC 1 BLUE/BLK

Zobraziť katalóg
Skullcandy INKD 2.0 In-Ear W/MIC 1 BLUE/BLK
4,2 5 hodnotení
Slúchadlá – Tuning Supreme Sound, vstavaný ovládač s mikrofónom
Kód:  KK02028 Produktové číslo:  S2IKDY-101 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Skullcandy INKD 2.0 In-Ear W/MIC 1 BLUE/BLK Predaj skončil

Skullcandy INKD 2.0 In-Ear W/MIC 1 BLUE/BLK

Skullcandy INKD 2.0 In-Ear v čierno-modrej farbe sú kvalitné a pohodlné slúchadlá. Slúchadlá sú veľmi ľahké a dobre drží v ušiach, teda ich môžete nosiť dlhšiu dobu, bez toho aby vám to bolo nejako nepríjemné. Pre jednoduché vybavovanie telefónnych hovorov je na kábli umiestnený mikrofón. Samotné prijatie hovoru je možné pomocou tlačidla na ovládači, na ktorom máte tiež k dispozícii prepínanie jednotlivých skladieb. Ovládač je taktiež umiestnený na kábli, takže svoj mobilný telefón môžete nechať vo vrecku. Slúchadlá disponujú veľmi kvalitným 11 mm meničom, vďaka ktorému si vychutnáte svoju obľúbenú hudbu nech už počúvate akýkoľvek hudobný žáner.

Kľúčové vlastnosti čierno-modrých slúchadiel Skullcandy INKD 2.0 In-Ear

  • Vysoká kvalita zvuku slúchadiel
  • Ovládače pre pohodlné ovládanie slúchadiel
  • Slúchadlá Skullcandy sú ľahké a pohodlné
  • Štýlový dizajn
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, koupil jsem si dnes tyto sluchátka a když je strčím do telefonu,je slyšet hudba,ale hlas není skoro slyšet.Prý to bývá nějaký problém na jacku.Když držím tlačítko na mikrofonu sluchátek,tak hrají báječně.Nevíte někdo co s tím? Reklamovat a nebo existuje nějaká redukce na jack? Díky

Diskusia a poradňa k Skullcandy INKD 2.0 In-Ear W/MIC 1 BLUE/BLK
Príslušenstvo pre Skullcandy INKD 2.0 In-Ear W/MIC 1 BLUE/BLK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Skullcandy INKD 2.0 W/MIC modrá/černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Skullcandy INKD 2.0 In-Ear W/MIC 1 BLUE/BLK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Skullcandy INKD 2.0 In-Ear W/MIC 1 BLUE/BLK. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Skullcandy INKD 2.0 In-Ear W/MIC 1 BLUE/BLK.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií