Vyhraj lístky na EURO 2024

Skullcandy INKD 2.0 Wireless In-Ear WHT/GRY/GRY

Zobraziť katalóg
Skullcandy INKD 2.0 Wireless In-Ear WHT/GRY/GRY
Bezdrôtové slúchadlá – Ľahké a tenké telo, SupremeSound, pružná gumová objímka, osemhodinová výdrž batérie, vstavaný mikrofón s ovládačom
Kód:  KK02018 Produktové číslo:  S2IKW-J573 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Skullcandy INKD 2.0 Wireless In-Ear WHT/GRY/GRY Predaj skončil

Skullcandy INKD 2.0 Wireless In-Ear WHT/GRY/GRY

Pokiaľ zháňate štýlové a zároveň kvalitné slúchadlá, určite by vašej pozornosťou nemali uniknúť Skullcandy INKD 2.0 Wireless In-Ear v bielej farbe. Tieto slúchadlá sú ideálnym spoločníkom pre šport a na cesty. Vďaka veľmi nízkej hmotnosti nikde neprekáža a ich tvar zaručuje, že pevne držia v ušiach za akýchkoľvek okolností. Prepojenie s vaším telefónom je zabezpečené technológiou Bluetooth. Ovládanie slúchadiel je tiež veľmi jednoduché. Pomocou integrovaného modulu, ktorý je umiestnený priamo na slúchadlách, môžete jednoducho ovládať hlasitosť, prepínať skladby alebo prijímať hovory. Mobilný telefón je možné nechať vo vrecku a nemusíte sa o neho starať. Výdrž batérie až 8 hodín poskytuje dostatočný čas pre väčšinu aktivít, pri ktorých chcete počúvať hudbu.

Prednosti bielych slúchadiel Skullcandy INKD 2.0 Wireless In-Ear

  • Slúchadlá disponujú mikrofónom a integrovaným ovládaním
  • Tlmenie okolitých zvukov
  • Slúchadlá Scullcandy poskytujú vysokú kvalitu zvuku
  • Výdrž batérie až 8 hodín
  • Pružná skladacia konštrukcia
  • Slúchadlá sú veľmi ľahké a pohodlné

Kvalita zvuku predovšetkým

So slúchadlami Scullcandy si vychutnáte akýkoľvek hudobný žáner v maximálnej kvalite. Technológia Supreme Sound pomáha slúchadlám s menšími meničmi produkovať kvalitný a čistý zvuk. Silikónové náušníky sú navrhnuté tak, aby čo najkvalitnejšie tlmili akékoľvek okolité zvuky.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

lze sluchátka propojit i s iphonem?

Diskusia a poradňa k Skullcandy INKD 2.0 Wireless In-Ear WHT/GRY/GRY
Príslušenstvo pre Skullcandy INKD 2.0 Wireless In-Ear WHT/GRY/GRY Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Skullcandy INKD 2.0 Wireless bílá/šedá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Skullcandy INKD 2.0 Wireless In-Ear WHT/GRY/GRY. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Skullcandy INKD 2.0 Wireless In-Ear WHT/GRY/GRY. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Skullcandy INKD 2.0 Wireless In-Ear WHT/GRY/GRY.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií