AP+ nový vizuál Vyhraj lístky na EURO 2024

Skullcandy Lowrider 2.0 modro-hnedá

Zobraziť katalóg
Skullcandy Lowrider 2.0 modro-hnedá
5 1 hodnotení
Slúchadlá so zabudovaným in-line mikrofónom, Jack 3.5mm
Kód:  KK006h7a Produktové číslo:  S5LWGY-413 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Skullcandy Lowrider 2.0 modro-hnedá Predaj skončil

Skullcandy Lowrider 2.0 modro-hnedá

Štýlová slúchadlá sú určené pre užívateľov hľadajúcich dokonalý počúvanie z telefónu, diaľkové ovládanie a mikrofón pre hovory. Docieleniu vynikajúcej zvukovej kvality je realizované prostredníctvom veľkých meničov s širokým frekvenčným rozsahom (18 Hz až 20 kHz). Tie sú uložené v mušliach umožňujúce dlhé nosenie bez nežiadúceho tlačenia. Môžete si vybrať medzi mnohými farebnými prevedeniami.

Slúchadlá majú štandardný konštrukciu riešenú cez hlavový most, je však možné náušníky otočiť o 90 stupňov, čo ocenia stvoriteľmi hudby. Pri preprave je možné slúchadlá zložiť , Takže nezaberajú zbytočne veľa miesta a môžu byť stále pripravená na dosah ruky. Mikrofón a ovládač na kábli je vhodný pre Android aj Apple zariadení. Ovládač umožňuje ovládanie hovorov (prijatie/ukončenie) a hudby (prehrávanie/pauza, ďalší/predchádzajúci skladba).

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Skullcandy Lowrider 2.0 modro-hnedá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Skullcandy Lowrider 2.0 modro-hnědá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Skullcandy Lowrider 2.0 blau-braun. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Skullcandy Lowrider 2.0 blau-braun. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Skullcandy Lowrider 2.0 modro-hnědá.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií