Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Skullcandy Venue ANC biele

Zobraziť katalóg
Skullcandy Venue ANC biele
Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom, cez hlavu, konštrukcia uzatvorená, Bluetooth, aktívne potlačenie hluku (ANC), hlasový asistent, frekvenčný rozsah 20Hz–20000Hz, citlivosť 97,3dB/mW, impedancia 32 Ohm, menič 40mm, výdrž batérie až 24h
Kód:  KK02201 Produktové číslo:  S6HCW-L568 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Skullcandy Venue ANC biele

Určite vás neprekvapí, že čo sa slúchadiel týka, nehrá rolu len dokonalá hudba, ale tiež pohodlné nosenie. Ich uzavretá konštrukcia je navyše zárukou znamenitej izolácie zvuku. Súčasťou výbavy týchto slúchadiel je aj mikrofón na vybavenie hovorov. Zásluhou frekvenčného rozsahu 20 Hz až 20 000 Hz si buďte istí, že si užijete počúvanie tak ako nikdy. 

Podstatné vlastnosti slúchadiel Skullcandy Venue ANC biele

  • Bezchybná biela farba 
  • Integrované tlačidlá na ovládanie hlasitosti 

Skullcandy Venue ANC biele majú aj mikrofón 

Nielen herní nadšenci určite ocenia šikovný mikrofón. Mikrofón slúchadiel SKULLCANDY zabezpečuje prepojenie so spoluhráčmi pomocou programov, ako je napríklad Skype. 

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Skullcandy Venue ANC biele Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Skullcandy Venue ANC bílá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Skullcandy Venue ANC weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Skullcandy Venue ANC weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Skullcandy Venue ANC fehér.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií