Vyhraj lístky na EURO 2024

Skullcandy XTFREE Wireless In-Ear BLK/MINT/SWIRL

Zobraziť katalóg
Skullcandy XTFREE Wireless In-Ear BLK/MINT/SWIRL
4,5 4 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá – 6 hodinová výdrž batérie, vstavaný mikrofón s ovládačom, TripleLock Tech, zmes pohodlných silikónových gélov, ktoré udržujú slúchadlá v čistote
Kód:  KK02024 Produktové číslo:  S2WUW-K602 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Skullcandy XTFREE Wireless In-Ear BLK/MINT/SWIRL Predaj skončil

Skullcandy XTFREE Wireless In-Ear BLK/MINT/SWIRL

Pokiaľ zháňate kvalitné športové slúchadlá, potom by nemali vašej pozornosti uniknúť Skullcandy XTFree v čiernej farbe. Slúchadlá sú s vaším zariadením prepojené pomocou Bluetooth. Batéria vydrží nabitá až 6 hodín, čo je dostatočná doba pre takmer akúkoľvek športovú aktivitu. Na kábli nájdete mikrofón pre vybavovanie telefónnych hovorov. Na kábli je taktiež umiestnený ovládač na prepínanie skladieb a prijímanie hovorov. Slúchadlá disponujú nielen kvalitným zvukovým podaním, ale majú aj niekoľko funkcií, ktoré ocenia najmä športovci. Samozrejmosťou je vysoká odolnosť proti potu, vlhkosti alebo dažďu. Dizajn slúchadiel a kombinácie troch technológií (FitFin, StickyGels a Fix) zaručujú, že slúchadlá budú vo vašich ušiach držať za každých okolností. Slúchadlá nepotláčajú všetok okolitý hluk, aby ste počuli napríklad auto, keď si pôjdete zabehať.

Kľúčové vlastnosti čiernych slúchadiel Skullcandy XTFree

  • Kvalitné zvukové podanie
  • Výdrž batérie až 6 hodín
  • Na kábli slúchadiel je umiestnený mikrofón a ovládač
  • Slúchadlá Skullcandy perfektne držia v uchu
  • Odolnosť proti potu a dažďu
  • Slúchadlá pomáhajú v bezpečnosti
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Skullcandy XTFREE Wireless In-Ear BLK/MINT/SWIRL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Skullcandy XTFREE Wireless černá/zelená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Skullcandy XTFREE Wireless In-Ear BLK/MINT/SWIRL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Skullcandy XTFREE Wireless In-Ear BLK/MINT/SWIRL. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Skullcandy XTFREE Wireless In-Ear BLK/MINT/SWIRL.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií