AD homeoffice AD homeoffice

Sleepace RestOn

Zobraziť katalóg
Sleepace RestOn
5 2 hodnotení
Monitor spánku - profesionálny a veľmi presný monitor spánku, bluetooth, komplexná analýza spánku a expertné vedenie na identifikáciu spánkových návykov, presný priebežný záznam dôležitých parametrov - doba zaspatia, srdcový tep, dychová frekvencia, spánkové cykly, doba spánku a pohyb tela na lôžku, Sleepace aplikácia, batéria 1500 mAh, výdrž až 30 dní
Kód:  SNG220a Produktové číslo:  PSY-002 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sleepace RestOn

vypnuté
Monitor má špičkové zdravotnické senzory

Spánkový monitor so špičkovými senzormi

Sleepace Reston je profesionálny a neskutočne presný monitor spánku, ktorý vďaka špičkovým senzorom zdravotníckej kvality zaznamenáva množstvo údajov. Ide vlastne o 2 mm široký pás, ktorý jednoducho umiestnite pod prestieradlo, takže ho ani neucítite.


Meranie dychu, tepu a spánkových cyklov

Tento šikovný spánkový monitor meria veľa údajov, ako napríklad dychovú frekvenciu, srdcový tep, dobu zaspatia, celkovú doba spánku, všetky spánkové cykly a dokonca aj pohyb tela na lôžku. Pokiaľ ho spárujete so svojím smartfónom, môže fungovať ako inteligentný budík, ktorý vás prebudí v najľahšej fáze spánkového cyklu.

vypnuté
RestOn spánkový monitor

Vyhodnotenie údajov pomocou aplikácie

Všetky zaznamenané informácie spracuje aplikácia Sleepace, ktorá následne poskytne komplexné vyhodnotenie spánku a návykov, pričom poskytne niekoľko praktických tipov na jeho zlepšenie.


vypnuté
Monitor spánku Sleepace RestOn

Kľúčové vlastnosti

  • Špičkový spánkový monitor
  • Vyhotovenie vo forme pásu nebude obťažovať pri spánku
  • Magnetický zámok
  • Kvalitné senzory
  • Meria parametrov parametrov vrátane vlhkosti, teploty a okolitého hluku v miestnosti
  • Napájanie cez Li-Ion akumulátor s výdržou až 1 mesiac
  • Bluetooth 4.0 - dosah cca 10 m
  • Prepojiteľný s lampičkou Sleepace NOX

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Poznámka:
» Všetky monitory spánku

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, patří tento produkt také do kategorie produktů, které když otevřu a zjistím, že zboží není podle mých představ, mohu ho do 14 dnů vrátit a dostat zpět hotovost? Nebo to funguje jen pro dobropisy na další nákup? Děkuji

Dobrý deň, je pre funkciu prístroja potrebné WIFI? Počas služobných ciest nie v každom hoteli je WIFI dostupné. Ďakujem za odpoveď.

Jaký je rozdíl ve funkcionalitě tohoto monitoru a mini monitoru SleepDot B501? Děkuji za rychlou reakci, rád bych objednal jako dárek k Vánocům.

- Chtěl bych se zeptat jak dlouhý je popruh? Já mam nafukovací postel pro 2 lidi. - Jak bude reagovat přístroj, když jsou na posteli 2 lidé?

Diskusia a poradňa k Sleepace RestOn
Príslušenstvo pre Sleepace RestOn Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sleepace RestOn. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sleep RestOn Schlaf Monitor. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sleep RestOn Schlaf Monitor.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií