Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Vyhraj lístky na EURO 2024

Slúchadlá k televízoru – cenové bomby, akcie

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Audio-Technica
(1)
Typ pripojenia
3,5 mm Jack
(1)
6,3 mm Jack
(1)
V tejto kategórii nájdete výhodné slúchadlá k televízoru. Cenových hitov v kategórii slúchadlá k televízoru máme v súčasnej dobe 1. Hľadáte najlacnejší slúchadlá k televízoru? Potom sa pozrite do kategórie lacné slúchadlá k televízoru.
1 položka
5,0
Audio-Technica ATH-A550Z
Slúchadlá – cez hlavu, okolo uší, uzatvorená konštrukcia, 3.5 mm Jack, 6.3 mm Jack, frekvenčný rozsah 5–35000 Hz, citlivosť 100 dB/mW, impedancia 40 Ohm, kábel 3m
Cenová bomba
Od  126 € Ušetríte 19 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ADT006i1

Slúchadlá k televízoru – cenové bomby, akcie

audioNajlepšie slúchadlá 2024 (AKTUALIZOVANÉ): Herné, True Wireless, HiFi a ďalšie Ktoré sú tie najlepšie slúchadlá v roku 2024? Pozreli sme sa na výber najlepších modelov v rôznych kategóriách vrátane herných, True Wireless, HiFi a ďalších. Povieme si tiež, aké sú v súčasnosti trendy medzi slúchadlami.
True Wireless slúchadlá Jabra Elite 8 Active sú ideálnym výberom pre športovcov aj náročných používateľov, vďaka vysokej odolnosti, kvalite zvuku a pohodliu. Testované podľa vojenských štandardov sľubujú spoľahlivosť v každej situácii.
S masovým nástupom kaziet sa toho v hudobnom svete veľa premenilo. Magnetický záznam audia rozšíril možnosti reprodukcie hudby medzi bežných ľudí. V 20. rokoch minulého storočia sa objavili magnetofóny s oceľovými drôtmi, avšak v 30. rokoch prišla technológia...
audioDvadsiate storočie: Počiatky storočia domáceho audia Dvadsiate storočie by sa dalo charakterizovať ako storočie domáceho audia. Aké boli jeho počiatky, aké vynálezy dokázali otočiť okolo audiopriemyslu a viedli k masovému rozšíreniu vinylových dosiek? Odpovieme v článku.
Samsung predstavil nové bezdrôtové slúchadlá Galaxy Buds FE, ktoré toho za nižšiu cenu ponúknu naozaj dosť. Budú určite s prehľadom dostačovať mnohým používateľom. Čo všetko konkrétne dokážu?
Slúchadlá Niceboy HIVE Pins 3 ANC zaujmú predovšetkým nízkou cenou, okrem toho však oplývajú dlhou výdržou a zvukom, ktorý nie je na zahodenie. Len musíte vedieť ako na to. Slúchadlá sme preklepli v recenzii.
Viac článkov Všetky články
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií