Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

SMANOS K1 bezdrôtový systém pre inteligentnú domácnosť

Zobraziť katalóg
SMANOS K1 bezdrôtový systém pre inteligentnú domácnosť
Zabezpečovací systém – pre inteligentnú domácnosť, 6 zariadení, K1 hlavný modul, vnútorná siréna, 2× okenný/dverný senzor, senzor pohybu a ovládací modul
Kód:  SMNS001d4 Produktové číslo:  K1 Stránky výrobcu
SMANOS K1 bezdrôtový systém pre inteligentnú domácnosť Predaj skončil

SMANOS K1 bezdrôtový systém pre inteligentnú domácnosť

Zabezpečte vašu nehnuteľnosť štýlovo. SMANOS K1 je kompletná súprava ocenená Reddot design award za vydarený vzhľad, takže je funkčným a zároveň estetickým doplnkom, od ktorej by nikto nečakal bezpečnostný systém. V súprave nájdete základnú stanicu, ovládaciu klávesnicu s heslom bez čísel, 2 snímače otvorenia dverí alebo okna, senzor pohybu nereagujúci na domácich miláčikov a vnútornú sirénu pre zahnanie nežiaducej osoby. Akonáhle dôjde k aktivácii alarmu, ihneď tiež dostanete upozornenie na mail alebo inteligentný telefón, z ktorého môžete tiež upravovať nastavenia.

Kľúčové vlastnosti zabezpečovacieho systému SMANOS K1

  • Prestížne ocenenie Reddot design award za moderný vzhľad
  • Ihneď pripravené na používanie, stačí zapojiť stanicu a rozmiestniť
  • Posiela upozornenia na smartfón (push upozornenia) a e-mail
  • Ochrana proti manipulácii (obojsmerná komunikácia)
  • Pribalené 3 senzory, siréna, klávesnica
  • Možnosť rozširovania o ďalšie senzory, kamery...

Senzory v balení a dvere otvorené pre pridávanie

Systém vyniká jednoduchým ovládaním aj samotnou inštaláciou, keďže medzi sebou jednotlivé prvky komunikujú bezdrôtovo. Stačí vybaliť základnú stanicu, pripojiť ju k internetu a rozmiestniť senzory. K systému K1 môžete pridať až 50 doplnkov, aby ste zvýšili úroveň zabezpečenia. Dokúpiť možno napríklad dverný videosystém, WiFi HD kameru (UFO Panoramic WiFi Camera PT-180 h alebo SMANOS IP6 Wireless Camera HD), sirénu, exteriérový detektor pohybu, snímač vody, plynu, dymu, rozbitie skla, vreckový ovládač alebo čítačku čipov RFID pre rýchlu aktiváciu/deaktiváciu systému.

 

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Hlasoví asistenti
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!
Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!

Konektivita

Hlasoví asistenti
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!
Poznámka:
» Všetko inteligentné zabezpečenie pre Google Assistant
» Všetko inteligentné zabezpečenie pre Amazon Alexa

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den Chtěl bych se zeptat zda tento systém se dá ovládat kompletne pouze i pres chytrý telefon ? Také zda se dá do tohoto setu zapojit i druhé ovládací zařízení které bude v druhém patře, nebude se to hádat? Děkuji a hezký den.

Diskusia a poradňa k SMANOS K1 bezdrôtový systém pre inteligentnú domácnosť
Príslušenstvo pre SMANOS K1 bezdrôtový systém pre inteligentnú domácnosť Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SMANOS K1 bezdrátový systém pro chytrou domácnost. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SMANOS K1 Funksystem für ein Smart Home. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SMANOS K1 Funksystem für ein Smart Home. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SMANOS K1 vezeték nélküli rendszer intelligens otthonhoz.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií