PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

SMANOS L020 Security Alarm System Kit

Zobraziť katalóg
SMANOS L020 Security Alarm System Kit
Alarm – Ethernet, pre iOS a Android, obsah balenia: 1× centrálna jednotka, 1× diaľkový ovládač, 2× detektor pohybu na dvere a okná, 1× redukcia
Kód:  SMNS001h Produktové číslo:  L020 Stránky výrobcu
SMANOS L020 Security Alarm System Kit Predaj skončil

SMANOS L020 Security Alarm System Kit

Domový alarm Smanos L020 ponúka pocit viditeľného a hmatateľného bezpečia, o ktorom sa môžete presvedčiť kedykoľvek a kdekoľvek. V prípade vlámania, úniku plynu, požiaru či zaplavenia dostanete v reálnom čase oznámenie v aplikácií, ktorú zadarmo stiahnete na App Store alebo na Google Play. Súčasne s možnosťou pozrieť sa, čo sa práve deje, tak získate aj čas na premyslenie správneho postupu. Bez ohľadu na to, kde sa práve nachádzate, môžete mať váš domov plne pod kontrolou a vedieť o všetkom, čo sa v ňom udeje.

Kľúčové vlastnosti

  • Nenápadný futuristický a elegantný dizajn
  • Intuitívne ovládanie
  • Jednoduché nastavenie
  • Spoľahlivý
  • Mimoriadne výkonný
  • Priestor stráži 24 hodín denne

Vysoký výkon a nenápadný vzhľad

Unikátny alarm značky Smanos predstavuje ideálne riešenie ochrany väčších rezidencií či menších obchodov. Vyniká intuitívnym ovládaním a jednoduchou manipuláciou. Aktivujete ho jednoduchým pripojením k existujúcej sieti a následne ho ovládate pomocou zadarmo stiahnutej aplikácie vo vašom smartfóne s operačným systémom iOS alebo Android. Tu hravo nastavíte systémové požiadavky všetkého druhu. Okrem toho na prvý pohľad zaujme elegantným nadčasovým dizajnom, vďaka ktorému skvele zapadne do každého prostredia. Nikto si nevšimne, čo sa pod ním ukrýva. Okrem centrálnej jednotky balenie obsahuje aj 2 detektory pohybu na dvere a okná, redukciu a diaľkový ovládač.

 

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!
Poznámka:
» Všetko príslušenstvo pre domáce alarmy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, rád bych se zeptal, jestli jste se nesetkali s problémem oznámení na IOS. Ani na jeden iPhone nepřijde oznámení a poplachu. Vše je nastavený jak má. Jak při instalaci sw a povolení oznámení, tak v nastavení telefonů.

Diskusia a poradňa k SMANOS L020 Security Alarm System Kit
Príslušenstvo pre SMANOS L020 Security Alarm System Kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SMANOS L020 Security Alarm System Kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SSMANOS L020 Security Alarm System Kit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SSMANOS L020 Security Alarm System Kit. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SMANOS L020 biztonsági riasztórendszer készlet.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií