Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

SMANOS W020 + IP6 Wireless Alarm + Cam System Kit

Zobraziť katalóg
SMANOS W020 + IP6 Wireless Alarm + Cam System Kit
Alarm – bezdrôtový, WiFi, pre iOS a Android, obsah balenia: 1× centrálna jednotka, 1× IP kamera, 1× diaľkový ovládač, 2× detektor pohybu na dvere a okná, 2× redukcia
Kód:  SMNS001j Produktové číslo:  W020i Stránky výrobcu
SMANOS W020 + IP6 Wireless Alarm + Cam System Kit Predaj skončil

SMANOS W020 + IP6 Wireless Alarm + Cam System Kit

Domový alarm Smanos W020i je obohatený o HD Wi-Fi kameru, čím získava oproti klasickému poplachovému systému na účinnosti. Vďaka tomu ponúka pocit viditeľného a hmatateľného bezpečia, o ktorom sa letmým pohľadom môžete presvedčiť kedykoľvek a kdekoľvek. V prípade vlámania, úniku plynu, požiaru či zaplavenia dostanete v reálnom čase oznámenia cez aplikáciu, ktorú zadarmo stiahnete na App Store alebo na Google Play. Súčasne s možnosťou pozrieť sa, čo sa deje, získate aj čas na rozmyslenie správneho postupu. Bez ohľadu na to, kde sa práve nachádzate, môžete mať svoj domov plne pod kontrolou a vedieť o všetkom, čo sa v ňom udeje.

Kľúčové vlastnosti

  • Nenápadný futuristický a elegantný dizajn
  • Intuitívne ovládanie
  • Jednoduché nastavenie
  • Spoľahlivý
  • Mimoriadne výkonný
  • Aktívny 24 hodín denne

Vysoký výkon a nenápadný vzhľad

Unikátny bezdrôtový alarm značky Smanos predstavuje ideálne riešenie ochrany vášho domova či kancelárie. Vyniká intuitívnym ovládaním a jednoduchou manipuláciou. Aktivujete ho jednoduchým pripojením k Wi-Fi routeru a ďalej už ho ovládate cez zadarmo stiahnutú aplikáciu vo vašom smartfóne s operačným systémom iOS alebo Android. Okrem toho na prvý pohľad zaujme elegantným nadčasovým dizajnom, vďaka ktorému skvele zapadne do každého prostredia. Nikto si nevšimne, čo sa pod ním ukrýva. Okrem centrálnej jednotky balenie obsahuje aj 2 detektory pohybu na dvere a okná, 2 redukcie, IP kameru a diaľkový ovládač.

 

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!
Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!
Poznámka:
» Všetko príslušenstvo pre domáce alarmy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý deň, čo presne znamená "2x redukcia"? ďakujem

Dobrý den, chcela by som sa opytat, ako toto zariadenie zasiela notifikacie? ci to je prostrednictvom SMS a teda SIM kartou alebo len cez Wifi? dakujem

Diskusia a poradňa k SMANOS W020 + IP6 Wireless Alarm + Cam System Kit
Príslušenstvo pre SMANOS W020 + IP6 Wireless Alarm + Cam System Kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SMANOS W020 + IP6 Wireless Alarm + Cam System Kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SMANOS W020 + IP6 Wireless Alarm + Cam System Kit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SMANOS W020 + IP6 Wireless Alarm + Cam System Kit. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SMANOS W020 + IP6 + Cam vezeték nélküli riasztórendszer.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií