Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

SMANOS W020 Wireless Alarm System Kit

Zobraziť katalóg
SMANOS W020 Wireless Alarm System Kit
Alarm – bezdrôtový, WiFi, pre iOS a Android, obsah balenia: 1× centrálna jednotka, 1× diaľkový ovládač, 2× detektor pohybu na dvere a okná, 1× redukcia
Kód:  SMNS001f Produktové číslo:  W020 Stránky výrobcu
SMANOS W020 Wireless Alarm System Kit Predaj skončil

SMANOS W020 Wireless Alarm System Kit

Necítite sa doma či v práci bezpečne a lámete si hlavu nad tým, ako to zmeniť? V tom prípade stavte na unikátny bezdrôtový alarm značky Smanos, ktorý predstavuje ideálne riešenie ochrany väčších rezidencií či menších obchodov. Vyniká intuitívnym ovládaním a jednoduchou manipuláciou. Aktivujete ho jednoduchým pripojením k WiFi routeru a následne ho ovládate cez bezplatne stiahnutú aplikáciu vo vašom smartfóne s operačným systémom iOS alebo Android. V nej hravo nastavíte systémové manévre všetkého druhu.

Kľúčové vlastnosti

  • Nenápadný futuristický elegantný dizajn
  • Intuitívne ovládanie
  • Jednoduché nastavenie
  • Spoľahlivý
  • Mimoriadne výkonný
  • Priestor stráži 24 hodín denne
  • Záložná batéria na 60 hodín v prípade výpadku energie alebo sabotáže

Vysoký výkon a nenápadný vzhľad

Vysoká odolnosť modelu W020 spočíva v účinnom systéme rozoznávajúcom až 1 milión vysokofrekvenčných kódových informácií. Na prvý pohľad zaujme elegantným futuristickým dizajnom, vďaka ktorému skvele zapadne do každého prostredia. Nikto si nevšimne, čo sa pod ním ukrýva. Okrem centrálnej jednotky balenie obsahuje aj 2 detektory pohybu na dvere a okná, redukciu a diaľkový ovládač.

 

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!

Využitie

Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!
Poznámka:
» Všetko príslušenstvo pre domáce alarmy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je k vyrobku cesky manual a da se nekde stahnout.

Diskusia a poradňa k SMANOS W020 Wireless Alarm System Kit
Príslušenstvo pre SMANOS W020 Wireless Alarm System Kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SMANOS W020 Wireless Alarm System Kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SMANOS W020 Funkalarmanlage-Kit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SMANOS W020 Funkalarmanlage-Kit. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SMANOS W020 otthoni vezeték nélküli riasztórendszer.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií