Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

SMANOS X300 Wireless Alarm System Kit

Zobraziť katalóg
SMANOS X300 Wireless Alarm System Kit
Alarm – bezdrôtový, GSM/SMS, pre iOS a Android, obsah balenia: 1× centrálna jednotka, 2× diaľkový ovládač, 1× detektor pohybu, 1× detektor pohybu na dvere a okná, 1× redukcia
Kód:  SMNS001d Produktové číslo:  X300 Stránky výrobcu
SMANOS X300 Wireless Alarm System Kit Predaj skončil

SMANOS X300 Wireless Alarm System Kit

Necítite sa doma či v práci bezpečne a lámete si hlavu nad tým, ako to napraviť? V tom prípade stavte na unikátny bezdrôtový alarm značky Smanos, ktorý predstavuje ideálne riešenie ochrany domova či kancelárie. Vyniká intuitívnym ovládaním a jednoduchou manipuláciou. Keďže funguje na základe GSM, možno ho diaľkovo ovládať prostredníctvom textových SMS správ alebo cez aplikáciu, ktorú zadarmo stiahnete na App Store alebo v Google Play.

 

Kľúčové vlastnosti

  • Nenápadný futuristický elegantný dizajn
  • Intuitívne ovládanie
  • Jednoduché nastavenie
  • Spoľahlivý
  • Mimoriadne výkonný
  • Stabilný prenos signálu bez prerušenia
  • Priemyselná trieda 868 MHz
  • Vzdialené počúvanie a obojstranný intercom v Hi-Fi kvalite

Nenápadný vzhľad

Model X300 na prvý pohľad zaujme elegantným futuristickým dizajnom, vďaka ktorému perfektne zapadne do každého prostredia. Všetky pripojovacie konektory sú dômyselne ukryté, nikto si teda nevšimne, čo roztomilá biela krabička ukrýva. Balenie okrem centrálnej jednotky obsahuje aj detektor pohybu, detektor pohybu na dvere a okná, redukciu a 2 diaľkové ovládače.

 

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Pripojenie
GSM Hotovo!
Rozšíriteľnosť
Uzatvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
GSM Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Uzatvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!
Poznámka:
» Všetko príslušenstvo pre domáce alarmy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SMANOS X300 Wireless Alarm System Kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SMANOS X300 Wireless Alarm System Kit. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SMANOS X300 vezeték nélküli riasztórendszer.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií