Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Smart Cover iPad 2017 Pink Sand

Zobraziť katalóg
Smart Cover iPad 2017 Pink Sand
4,9 13 hodnotení
Puzdro na tablet Apple iPad 9,7" (2018), materiál: polyuretán, zatváracie
Kód:  NL209w5k Produktové číslo:  MQ4Q2ZM/A Stránky výrobcu

Smart Cover iPad 2017 Pink Sand

Smart Cover je ľahký, ale odolný. Chráni obrazovku iPadu bez toho, aby zakryl jeho zadnú hliníkovú stranu. iPad má tak ochrannú vrstvu, ktorá stále zachováva jeho vzhľad. Kryt je z polyuretánu a displej udržuje v čistote jemná podšívka z farebne zladeného mikrovlákna. Stabilitu zaisťuje magnetický pánt, ktorý dokonale priľne a drží iPad na mieste.

Smart Cover nielen chráni, ale zároveň slúži aj ako stojan pre písanie na klávesnici. Stačí len zložiť a iPad sa nakloní do pozície pohodlnej pre písanie. Po zatvorení sa iPad automaticky uspí, po otvorení sa ihneď prebudí. Trojitým preložením sa zo Smart Cover stáva optimálny stojanček pre videohovory FaceTime alebo sledovanie filmov.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Ružová Hotovo!
Typ puzdra
Zatváracie puzdro Hotovo!
Materiál
Polyuretán Hotovo!

Farba

Farba
Ružová Hotovo!

Typ a materiál

Typ puzdra
Zatváracie puzdro Hotovo!
Materiál
Polyuretán Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mohu se zeptat, zda tento obal sedí i na iPad 2018?

Dobrý den, mohu se zeptat, zda tento obal sedí i na iPad Air?

Je u obalí i pouto na iPad pen???

Dobrý den, mohu se zeptat, zda obal chrání i zadní stranu iPadu? Děkuji za odpověd.

Diskusia a poradňa k Smart Cover iPad 2017 Pink Sand
Príslušenstvo pre Smart Cover iPad 2017 Pink Sand Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Apple Smart Cover iPad 9.7" Pink Sand. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Smart Cover iPad 2017 - Sandrosa. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Smart Cover iPad 2017 - Sandrosa. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Smart Cover iPad 2017 védőtok, homokrózsaszín.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií