Smart Cover iPad Air Black

Zobraziť katalóg
Smart Cover iPad Air Black
4,5 25 hodnotení
Ochranný kryt -čierny, pre iPad Air
Kód:  NL209w1g Produktové číslo:  MGTM2ZM/A Stránky výrobcu

Smart Cover iPad Air Black

Ľahký, odolný Smart Cover chráni obrazovku iPadu Air bez toho, aby zakrýval jeho zadnú stranu z hliníka. Váš iPad tak stále vyzerá a pôsobí ako iPad - len s drobnou ochrannou vrstvou navyše. Smart Cover je vyrobený z polyuretánu a je k dostaniu v siedmich jasných farbách. Na vnútornej strane má jemnú podšívku z farebne zladeného mikrovlákna, ktorá pomáha udržiavať displej čistý.

Magnetický pánt Smart Cover k iPadu Air dokonale priľne a drží na mieste, čo oceníte pri každodennom používaní. Zároveň slúži Smart Cover aj ako stojan na písanie na klávesnici . Stačí ho preložiť, a nakloniť tak iPad Air do pozície pohodlnej na písanie. Alebo ho preložením na správnych miestach pretvoríte do ideálneho stojančeku na videohovory FaceTime a sledovanie filmov. Veľmi praktické je aj automatické prebúdzanie a uspávanie vášho zariadenia pri otvorení a zatvorení krytu.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Typ puzdra
Zatváracie puzdro Hotovo!
Materiál
Polyester Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Integrovaný stojan Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ a materiál

Typ puzdra
Zatváracie puzdro Hotovo!
Materiál
Polyester Hotovo!

Ďalšie vlastnosti

Vlastnosti a funkcie
Integrovaný stojan Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, shanim pouzdro na iPad 2 ve Vasi nabidce jsem jej nenasel. Jsou nove obaly napr. Smart Cover iPad Air Black kompatibilni i pro starsi modely. Pripadne jaky by se dal pouzit. Dekuji za pomoc

Dobrý deň, je tento cover určený aj pre Ipad Air 2? V popise je napísaný len Ipad Air, no z obrázkov vyplýva, že je to novší model coveru práve ku Ipadu Air 2 keďže na obrázkoch sú spodné speakre v jednom rade (Air 2) kdežto povodny Ipad Air ich mal v dvoch radoch. Ďakujem

Diskusia a poradňa k Smart Cover iPad Air Black
Príslušenstvo pre Smart Cover iPad Air Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Smart Cover iPad Air Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Smart Cover iPad Air - Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Smart Cover iPad Air - Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Smart Cover iPad Air fekete.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií