Inteligentný kryt iPad Air Blue

Zobraziť katalóg
Inteligentný kryt iPad Air Blue
5 2 hodnotení
Ochranný kryt - modrá, pre iPad Air
Kód:  NL209w1j Produktové číslo:  MGTQ2ZM/A Stránky výrobcu
Inteligentný kryt iPad Air Blue Predaj skončil

Inteligentný kryt iPad Air Blue

Lehký, odolný Smart Cover chrání obrazovku iPadu Air, aniž by zakrýval jeho zadní stranu z hliníku. Váš iPad tak stále vypadá a působí jako iPad – jen s drobnou ochrannou vrstvou navíc. Smart Cover je vyrobený z polyuretanu a je k mání v sedmi jasných barvách. Na vnitřní straně má jemnou podšívku z barevně sladěného mikrovlákna, která pomáhá udržovat displej čistý.

Magnetický pant Smart Coveru k iPadu Air dokonale přilne a drží na místě, což oceníte při každodenním používání. Zároveň slouží Smart Cover i jako stojánek pro psaní na klávesnici. Stačí ho přeložit, a naklonit tak iPad Air do pozice pohodlné pro psaní. Nebo jej přeložením na správných místech přetvoříte do ideálního stojánku pro videohovory FaceTime a sledování filmů. Velmi praktické je také automatické probouzení a uspávání vašeho zařízení při otevření a zavření krytu. 

Parametre a špecifikácia

Farba
Modrá Hotovo!
Typ puzdra
Zatváracie puzdro Hotovo!
Materiál
Polyester Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Integrovaný stojan Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!

Typ a materiál

Typ puzdra
Zatváracie puzdro Hotovo!
Materiál
Polyester Hotovo!

Ďalšie vlastnosti

Vlastnosti a funkcie
Integrovaný stojan Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Inteligentný kryt iPad Air Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Smart Cover iPad Air Blue. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Smart Cover iPad Air - Blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Smart Cover iPad Air - Blau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Smart Cover iPad Air Blue.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií