Smart Cover iPad mini Blue

Zobraziť katalóg
Smart Cover iPad mini Blue
4,8 12 hodnotení
Ochranný kryt - modrý polyuretán, ochrana displeja pre iPad mini
Kód:  NL209r1x Produktové číslo:  MF060ZM/A Stránky výrobcu

Smart Cover iPad mini Blue

Tenký a odolný kryt, ktorý ochráni displej vášho tabletu iPad mini. Vďaka absencii časti, ktorá by zakrývala zadnú časť tabletu, váš iPad zásadne nepriberie na hmotnosti ani na rozmeroch. Špeciálny magnetický pánt však aj tak udrží modrý polyuretanový kryt dokonale prichytený na svojom mieste. Farebne zladená vnútorná strana veka z jemného mikrovlákna sa stará o udržanie čistého displeja. Kryt má vďaka dvom ohybným zlomom viac možností použitia. Možno ho využiť ako stojan na písanie na klávesnici, ale tak, že tablet budete mať naklopený takmer vo vertikálnej polohe na pohodlné sledovanie filmov. Použitím Smart Cover sa váš iPad prebudí, len čo ho otvoríte a naopak uspí, keď ho zavriete rovnako, ako sa zatvára kniha.

Parametre a špecifikácia

Farba
Modrá Hotovo!
Typ puzdra
Zatváracie puzdro Hotovo!
Materiál
TPU Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Ochrana displeja pred poškriabaním Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!

Typ a materiál

Typ puzdra
Zatváracie puzdro Hotovo!
Materiál
TPU Hotovo!

Ďalšie vlastnosti

Vlastnosti a funkcie
Ochrana displeja pred poškriabaním Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Smart Cover iPad mini Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Smart Cover iPad mini Blue. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Smart Cover iPad Mini Blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Smart Cover iPad Mini Blau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Smart Cover iPad mini Blue.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií