Smart Keyboard iPad Pro 9.7" CZ

Zobraziť katalóg
Smart Keyboard iPad Pro 9.7" CZ
4,3 4 hodnotení
Klávesnica - pre iPad Pro 9.7", CZ lokalizácia
Česká klávesnica
Kód:  NL210f3e1 Produktové číslo:  MNKR2CZ/A Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Smart Keyboard iPad Pro 9.7" CZ Predaj skončil

Smart Keyboard iPad Pro 9.7" CZ

Nesmierne praktická, štýlová a kompaktná klávesnica určená pre iPad Pro. S inteligentnou klávesnicou premeníte jednoducho tablet na notebook, a naopak. Z iPadu Pro sa vďaka Smart Keyboard razom stáva šikovná pomôcka na poznámky zo školy, z rokovaní, či na inú kancelársku prácu. Klávesnica totiž okrem tlačidiel a ďalších štandardných častí disponuje aj zabudovaným stojanom. Pripojený iPad Pro k Smart Keyboard tak vyzerá doslova ako otvorený notebook. Naopak, v prípade že zariadenie práve nepoužívate, je možné klávesnicu využiť ako ultratenký a ultraľahký kryt displeja. Smart Keyboard pre iPad Pro má na výšku len 4 mm, čo z nej robí skvelého partnera nielen na domáce alebo kancelárske, ale aj na cestovné využitie.

Kľúčové vlastnosti

  • Štýlový dizajn
  • Nabíjaná priamo z iPadu Pro
  • Odolná, napriek tomu však ultratenká konštrukcia
  • Zabudovaný stojan
  • Podporuje klávesové skratky
  • Povrchová úprava proti vode, škvrnám, oliatiu

Ultratenká, ultraľahká, napriek tomu však odolná konštrukcia

    Ako už bolo avizované v prvom odseku, Smart Keyboard má na výšku len 4 mm. Aj napriek týmto neuveriteľne kompaktným rozmerom je klávesnica stále veľmi pevná. Celá konštrukcia inteligentnej klávesnice pozostáva z troch vrstiev. Vrchnú, respektíve vonkajšiu vrstvu, tvorí vysokoodolný polyuretán. Ten je doplnený o vnútornú vrstvu mäkkej podšívky z mikrovlákna, ktoré v zloženom stave chráni displej iPadu Pro pred škrabancami, nečistotami a prachom. Jadro pudla však tkvie presne uprostred. Prostrednú vrstvu totiž tvorí revolučná vodivá tkanina, ktorá zaisťuje hladkú komunikáciu medzi iPadom a Smart Keyboard.

    Vďaka nej nie sú potrebné žiadne zástrčky, vypínače a dokonca ani zabudovaná batéria klávesnice. Celá komunikácia prebieha prostredníctvom nového rozhrania Smart Connector (magnetický konektor). To v spojení s vodivou tkaninou umožňuje obojstrannú výmenu dát aj energie. A práve preto nie je potrebný žiadny zabudovaný akumulátor klávesnice. Tá je totiž poháňaná priamo prostredníctvom iPadu.

Parametre a špecifikácia

Lokalizácia
Česká Hotovo!
Typ klávesov
Nízkoprofilové Hotovo!
Enter
Dvojriadkový úzky Hotovo!
Ľavý shift
Úzky Hotovo!

Usporiadanie

Lokalizácia
Česká Hotovo!
Typ klávesov
Nízkoprofilové Hotovo!
Enter
Dvojriadkový úzky Hotovo!
Ľavý shift
Úzky Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery

Výška
0,4 cm (4 mm) Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Pokiaľ nie je uvedené inak, klávesnica je dodávaná s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mám podobný dotaz, jako zde již zazněl, ale nebylo odpovězeno korektně. Je tato klávesnice kompatibilní s iPad 2017 velikosti 9,7"? Vím, že originál je pro iPad Pro. Pokud ne, máte v nabídce nějakou alternativu pro iPad 2017?

zdravím vás, lze toto použít pro iPad 2017, 9,7´? Nějak se v tom neorinetuji. Ať je to kompatibilní.

Dobrý den, funguje tato klávesnice i s iPad 2 9,7"? Je případně nějaká jiná klávesnice (ideálně s pouzdrem), která je aktuálně v nabídce na trhu pro iPad 2? Děkuji

Dobrý den, chci se zeptat, jestli je klávesnice kompatibilní i s iPad Air 2. Zahlédl jsem totiž v nejmenovaném obchodě s elektrem v nabídce iPad Air 2, společně s touto klávesnicí.

Diskusia a poradňa k Smart Keyboard iPad Pro 9.7" CZ
Príslušenstvo pre Smart Keyboard iPad Pro 9.7" CZ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Smart Keyboard iPad Pro 9.7" CZ.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií