AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

SMARTWARES CIP-39901

Zobraziť katalóg
SMARTWARES CIP-39901
Kamera – vonkajšia s rozlíšením Full HD, funkcia detekcie pohybu a ďalšie, elegantný dizajn s hliníkovým telom, nočný režim, pripojenie cez WiFi, vnútorná pamäť 128GB (karta nie je v balení), svetlomet, pozorovací uhol 140°, ovládanie cez aplikáciu iOS/Android
Kód:  SMWRs01

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SMARTWARES CIP-39901


Zariadenie Smartwares CIP-39901 Guardian bezpečnostná kamera a osvetlenie je jedinečné zabezpečovacie zariadenie pre váš domov, ktoré vás upozorní, keď sa deje niečo neprípustné. Zaznamenávajte automaticky v plnom HD rozlíšení 1080p a získavajte oznámenia prostredníctvom telefónu; následne môžete v reálnom čase sledovať zaznamenaný pohyb. Vďaka elegantnej a modernej konštrukcii je zariadenie Guardian jednak kamerou s ostrým obrazom a zároveň jasným bezpečnostným osvetlením.


Kvalitná kamera

Kamera nahráva záznam v plnom HD rozlíšení 1080p, takže ho máte k dispozícii v prvotriednej kvalite. Široký zorný uhol 140° znamená, že môžete sledovať veľké územie napríklad pri vchode alebo na záhrade. Pohodlné je, že kameru možno nastaviť tak, aby zaznamenávala obraz vtedy, ak by došlo k pohybu, nepretržité zaznamenávanie alebo aj na priamy pokyn.


Prevencia proti vlámaniu vďaka SMARTWARES CIP-39901

Sledujte naživo záznam videokamery prostredníctvom bezplatnej aplikácie Smartwares View, ktorá je k dispozícii pre operačné systémy Android a iOS. Oznámenie na mobilný telefón zaistí, že sa dozviete hneď keď kamera odhalí pohyb. Sledujte živý prenos a v prípade potreby spustite na diaľku poplach. Nech budete kdekoľvek, môžete mať pocit bezpečia a istoty.


Jasné osvetlenie vďaka SMARTWARES CIP-39901

Zariadenie Guardian nie je len bezpečnostnou kamerou, ale funguje aj ako bezpečnostné osvetlenie – nikdy už nemusíte prichádzať k domu potme. Svetlo sa zapína automaticky, keď v noci zaznamená pohyb, takže kamera potom môže nahrávať zreteľný obraz a vy máte príchod zaistený. Osvetlenie a jeho stmievanie môžete ovládať na diaľku bezplatnou aplikáciou. Zariadenie Guardian má navyše pevnú konštrukciu, možno ním otáčať, nakláňať ho a ľahko tak namieriť kameru do požadovaného priestoru.



Jednoduchá inštalácia videokamery

Inštalácia zariadenia Guardian je rýchla a jednoduchá. Bezpečnostnú kameru možno pripojiť k existujúcemu vedeniu vonkajšieho osvetlenia. K aplikácii Smartwares View môžete pridať ďalšie kamery Smartwares a WiFi zvonček, takže všetky zabezpečenia potom máte na jedinom mieste.


Veľmi dlhá doba záznamu

Môžete použiť microSD kartu s kapacitou až 128 GB (nie je obsahom dodávky) a nahrať až 6 400 minút videozáznamu. Keď bude microSD karta plná, najstarší záznam sa začne prepisovať, takže budete mať neustále k dispozícii najnovšie nahrávky.


Kľúčové vlastnosť videokamery SMARTWARES CIP-39901

  • Zabezpečte svoj domov kamerou s plným HD záznamom 1080p a osvetlením
  • Sledujte živý prenos z kamery na displeji svojho telefónu alebo prehliadajte záznamy obrazu
  • Jasné osvetlenie zabezpečí, že záznam z kamery bude vždy zreteľný
  • Predíďte vlámaniu jasným svetlom a hlasitým poplachom
  • Jednoduchá montáž k existujúcemu vedeniu vonkajšieho osvetlenia

V balení nájdete:

  • Bezpečnostná kamera
  • Konzola
  • Šesťhranný kľúč
  • Montážny materiál
  • Návod na použitie

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!
Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Použitie
Vonkajšia Hotovo!
Detekcia
Pohybu Hotovo!
Zvuk
Vstavaný mikrofón Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!

Konektivita

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!

Vlastnosti

Použitie
Vonkajšia Hotovo!
Detekcia
Pohybu Hotovo!
Zvuk
Vstavaný mikrofón Hotovo!
Notifikácie
E-mailom Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie
1920 × 1080 px Hotovo!
Max. dosvit nočného videnia
15 m Hotovo!
Zorný uhol
140 ° Hotovo!

Vstupy a výstupy

Rozhraní
RJ-45 LAN, WiFi Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
MicroSD Hotovo!
Max. veľkosť SD karty
128 GB Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Osvetlenie, Zabezpečenie Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky kamery s pohybovým senzorom
» Všetky vonkajšie IP kamery
» Všetky bezpečnostné kamery s WiFi

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den

Diskusia a poradňa k SMARTWARES CIP-39901
Príslušenstvo pre SMARTWARES CIP-39901 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SMARTWARES CIP-39901 . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SMARTWARES CIP-39901. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SMARTWARES CIP-39901.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií