MS hokej BOOST JBL

SNEHOVÁ KRÁĽOVNÁ - CZ

Zobraziť katalóg
SNEHOVÁ KRÁĽOVNÁ - CZ
Filmové DVD americký film
Kód:  XX735sk Produktové číslo:  8585006076966
SNEHOVÁ KRÁĽOVNÁ - CZ Predaj skončil

SNEHOVÁ KRÁĽOVNÁ - CZ

Jeden z najkrajších rozprávkových príbehov Hansa Christiana Andersena o dobrodružnej ceste malej Gerdy, ktorá vďaka svojej odvahe, vytrvalosti a láske dokáže prekonať všetky prekážky a vyslobodí milujúceho kajá z rúk Snehové kráľovnej.Zlá kráľovná čriepkom ľadu začarovala malého kajá a uniesla ho do ľadového sveta bez lásky.Oslobodiť ho môže len malá Gerda, a to len silou svojej lásky ku kamarátovi.Aj keď nevie, čo ju čaká, je malá Gerda ochotná pomôcť najbližšiemu človeku a podstúpi všetko, aby kamaráta zachránila.Okúsi samotu, nepoleká sa zlého kráľa, utečie zbojníkům, nebojí sa mrazu...Rozprávanie o jej ceste sprevádzajú pôsobivé piesne.Ako sa hovorí v samotnom príbehu: keď máte čisté a milujúce srdce, nepriatelia vám nemôžu ublížiť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SNĚHOVÁ KRÁLOVNA - CZ. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SNĚHOVÁ KRÁLOVNA - CZ. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SNĚHOVÁ KRÁLOVNA - CZ. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SNĚHOVÁ KRÁLOVNA - CZ.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií