AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

SodaStream fľaša FUSE 1 l Pražské Quadriennale

Zobraziť katalóg
SodaStream fľaša FUSE 1 l Pražské Quadriennale
5 1 hodnotení
Sodastream fľaša – opakovane použiteľná fľaša na čerstvú napustenú vodu, vhodná pre výrobníky perlivej vody SodaStream, do ktorých pasujú fľaše typu Fuse, vyrobené zo zdravotne nezávadného plastu bez BPA látok, objem fľaše 1l, prevádzkový objem 0,84l, pevne tesniace skrutkovacie viečko dobre chráni neperlivú aj perlivú vodu pred vyliatím
Kód:  SODNL559 Produktové číslo:  FUSE 1l Pražské Quadriennale Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SodaStream fľaša FUSE 1 l Pražské Quadriennale Predaj skončil

SodaStream fľaša FUSE 1 l Pražské Quadriennale

Máte doma prístroj SodaStream do ktorého pasujú fľaše typu Fuse a potrebujete obmeniť fľašu? Vyskúšajte túto originálnu náhradnú fľašu z limitovanej edície, ktorej dizajn bol vytvorený pri príležitosti umeleckého stretnutia „Pražské Quadriennale 2019“. V balení nájdete fľašu typu Fuse s objemom 1 liter, ktorá je vyrobená zo zdraviu neškodného plastu neobsahujúceho BPA a je určená na opakované použitie. Skrutkovacie viečko je pevne a bezpečne tesniace a zabezpečí, že neperlivý ani perlivý nápoj len tak nevytečie. Životnosť fľašiek SodaStream Fuse je niekoľko rokov – dátum minimálnej bezpečnej životnosti nájdete na každej z nich. Fľaše nie sú určené do umývačky riadu.

Kľúčové vlastnosti náhradnej fľaše Sodastream Fuse Pražské Quadriennale

  • Fľaša je zo zdraviu neškodného plastu neobsahujúceho BPA
  • Originálna náhradná fľaša z limitovanej edície s dizajnom vytvoreným pri príležitosti kultúrnej udalosti – Pražské Quadriennale 2019
  • Náhradná fľaša SodaStream Fuse – Pražské Quadriennale je určená na opakované použitie
  • Dátum životnosti nájdete na každej fľaši

Bezpečné používanie fľaše SodaStream

Fľaše SodaStream sú vyvinuté tak, aby opakovane odolávali veľkému tlaku. Vďaka tomu sa materiál časom opotrebováva a fľašu je nutné vymeniť. Dátum minimálnej bezpečnej životnosti nájdete na každej z nich. Ich údržba je jednoduchá – sú určené na ručné umývanie do 50 °C. 


Parametre a špecifikácia

Materiál fľaše
Plast Hotovo!
Typ fľaše
Fuse Hotovo!
Farba
Žltá Hotovo!

Vlastnosti fľaše

Materiál fľaše
Plast Hotovo!
Typ fľaše
Fuse Hotovo!

Farba

Farba
Žltá Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Je láhev po uplynutí doby použitelnosti zdravotně závadná?

Dobrý den, chtela bych se zeptat, jak ,,vysoka'' je tato flaska. Vejde se do kazdeho typu sodastreamu? Dekuji

Diskusia a poradňa k SodaStream fľaša FUSE 1 l Pražské Quadriennale
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SodaStream lahev FUSE 1l Pražské Quadriennale. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SodaStream Flasche FUSE for PQ 1 Liter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SodaStream Flasche FUSE for PQ 1 Liter. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SodaStream FUSE palack 1 l Prague Quadriennale.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií