SodaStream JET WHITE Family Pack

Zobraziť katalóg
SodaStream JET WHITE Family Pack
SodaStream 1x výrobník perlivej vody JET WHITE, 1x bombička CO2, 1x príchuť Cola VEĽKÝ 750ml, 1x príchuť Lemon Lime VEĽKÝ 750ml, 1x príchuť Orange 750ml, 4x fľašu 1l, 1x fľaša detská 0.5l Smajlík modrá, 1x fľaša detská 0.5l Smajlík červená
Kód:  SSVSS091 Produktové číslo:  98032516 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SodaStream JET WHITE Family Pack Predaj skončil

SodaStream JET WHITE Family Pack

Výrobník sódy SodaStream JET WHITE Family Pack je skvelým pomocníkom v domácnosti na výrobu sódy a perlivých nápojov. Vyniká svojím luxusným bielym vzhľadom, pre ktorý sa stane nádherným dizajnovým prvkom každej kuchyne. Umožní vám ľahkú a rýchlu výrobu osviežujúcich sýtených nápojov a zaistí tak dodržiavanie pitného režimu celej rodiny. Príprava nápoja je jednoduchá, jednoduchým stlačením tlačidla si sami určíte, ako perlivý nápoj budete mať. Veľkou prednosťou prístroja je, že pracuje na mechanickom princípe. Nepotrebujete tak žiadne batérie a nedochádza k žiadnej spotrebe energie.

Kľúčové vlastnosti výrobníka sódy SodaStream JET WHITE Family Pack

  • Výrobník sódy v modernom dizajne
  • Jednoduchá a rýchla výroba sódy a perlivých nápojov
  • S nulovou spotrebou energie
  • Žiadne nosenia ťažkých balených vôd
  • Nižšie náklady na výrobu nápoja
  • SodaStream JET sa ľahko čistí a udržuje
  • Súčasťou bombička s potravinárskym CO2 plynom
  • Balenie obsahuje aj 5 praktických fliaš a 3 príchute
  • Biele

Už žiadne ťahanie fliaš a balených vôd

S prístrojom SodaStream vám odpadá nepríjemné ťahanie fliaš a balených vôd, tiež nemusíte riešiť problém, čo s prázdnymi PET fľašami, ktoré sú pre životné prostredie veľmi zaťažujúce. Náklady na prípravu nápoja sú ďaleko nižšie v porovnaní s kupovanú vodou. Taktiež č istenie a údržba prístroja je veľmi jednoduchá.

SodaStream JET s dokonalou výbavou

súčasťou balenia je okrem domáceho výrobníka perlivé vody SodaStream JET tiež bombička s potravinárskym plynom, ktorá vystačí na výrobu až 80 l perlivé vody. Nechýba ani 3 ks fliaš Tripack v oranžovom, červenom a zelenom prevedení a 2 ks detských fliaš s objemom 0,5 lv atraktívne edícii. Pre výrobu dokonale lahodné ochutené vody vám poslúži príchute Cola, Lemon Lime a Orange o objeme 750 ml. SodaStream JET WHITE Family Pack ponúka jednoducho všetko, čo potrebujete k príprave a konzumácii lahodnej perlivé vody.

Parametre a špecifikácia

Materiál fľaše
Plast Hotovo!
Prichytenie fľaše
Skrutkovanie Hotovo!
Typ fľaše
Fuse Hotovo!
Regulácia perlivosti
Počtom stlačení Hotovo!
Typ výrobníka
Mechanický Hotovo!

Vlastnosti fľaše

Materiál fľaše
Plast Hotovo!
Prichytenie fľaše
Skrutkovanie Hotovo!
Typ fľaše
Fuse Hotovo!

Vlastnosti výrobníka

Regulácia perlivosti
Počtom stlačení Hotovo!
Typ výrobníka
Mechanický Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SodaStream JET WHITE Family Pack Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SodaStream JET WHITE Family Pack. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SodaStream JET WHITE Familienpaket. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SodaStream JET WHITE Familienpaket. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SodaStream házi szódagép, JET WHITE Family szett.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií