Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET Siguro kuchyňský robot

SodaStream JET WHITE Ladys Pack

Zobraziť katalóg
SodaStream JET WHITE Ladys Pack
4,8 13 hodnotení
SodaStream – domáci, jednoduché ovládanie, pracuje na mechanickom princípe, bombička CO2 s kapacitou až na 80l, 1ks fľaša 1l, 2ks dámske fľaše do kabelky 0.5l v atraktívnej limitovanej edícii, príchuť Čučoriedka s vitamínmi, príchuť ZEROS Limetka, príchuť ZEROS Pomaranč-Mango, koncentrát 440ml, odporúčaný pomer riedenia 1 diel koncentrátu na 19 dielov perlivej vody
Kód:  SOSVS470 Produktové číslo:  42003262 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SodaStream JET WHITE Ladys Pack

Výrobník sódy SodaStream JET WHITE Ladys Pack je skvelým pomocníkom v domácnosti na výrobu sódy a perlivých nápojov. Vyniká svojím luxusným bielym vzhľadom, pre ktorý sa stane nádherným dizajnovým prvkom každej kuchyne. Umožní vám ľahkú a rýchlu výrobu osviežujúcich sýtených nápojov a zaistí tak dodržiavanie pitného režimu celej rodiny. Príprava nápoja je jednoduchá, jednoduchým stlačením tlačidla si sami určíte, ako perlivý nápoj budete mať. Veľkou prednosťou prístroja je, že pracuje na mechanickom princípe. Nepotrebujete tak žiadne batérie a nedochádza k žiadnej spotrebe energie.

Kľúčové vlastnosti výrobníka sódy SodaStream JET WHITE Ladys Pack

  • Výrobník sódy v modernom dizajne
  • Jednoduchá a rýchla výroba sódy a perlivých nápojov
  • S nulovou spotrebou energie
  • Žiadne nosenie ťažkých balených vôd
  • Nižšie náklady na výrobu nápoja
  • SodaStream JET sa ľahko čistí a udržuje
  • Súčasťou bombička s potravinárskym CO2 plynom
  • Balenie obsahuje tiež 3 praktické fľaše a 3 príchute
  • Farebné vyhotovenie: biele

Už žiadne ťahanie fliaš a balených vôd s výrobníkom sódy SodaStream

S prístrojom SodaStream vám odpadá nepríjemné ťahanie fliaš a balených vôd, tiež nemusíte riešiť problém, čo s prázdnymi PET fľašami, ktoré sú pre životné prostredie veľmi zaťažujúce. Náklady na prípravu nápoja sú ďaleko nižšie v porovnaní s kupovanou vodou. Taktiež čistenie a údržba prístroja je veľmi jednoduchá.

Výrobník sódy SodaStream JET s dokonalou výbavou

Súčasťou balenia je okrem domáceho výrobníka perlivej vody SodaStream JET tiež bombička s potravinárskym CO2 plynom, ktorá vystačí na výrobu až 80 l perlivej vody. Nechýba ani tlaku odolná nápojová fľaša z plastu a 2 ks dámskych fliaš s objemom 0,5 l v atraktívnej limitovanej edícii. Na výrobu dokonale lahodnej ochutenej vody vám poslúžia príchute čučoriedka s vitamínmi, ZEROS Limetka a ZEROS Pomaranč-Mango s odporúčaným pomerom riedenia 1 diel koncentrátu na 19 dielov perlivej hmoty. SodaStream JET WHITE Ladys Pack ponúka jednoducho všetko, čo potrebujete na prípravu a konzumáciu lahodnej perlivej vody.

Parametre a špecifikácia

Materiál fľaše
Plast Hotovo!
Prichytenie fľaše
Skrutkovanie Hotovo!
Typ fľaše
Fuse Hotovo!
Regulácia perlivosti
Počtom stlačení Hotovo!
Typ výrobníka
Mechanický Hotovo!

Vlastnosti fľaše

Materiál fľaše
Plast Hotovo!
Prichytenie fľaše
Skrutkovanie Hotovo!
Typ fľaše
Fuse Hotovo!

Vlastnosti výrobníka

Regulácia perlivosti
Počtom stlačení Hotovo!
Typ výrobníka
Mechanický Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Balenie

Obsah balenia
Bombička s CO2, Príchuť Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je prosím možné napsat rozměry. Jedná se mi hlavně o výšku. Děkuji moc

Dobrý deň tak dá alebo nedá sa nastaviť intenzita perlivosti? V popise píšete ze sa to dá, alza odborník píše ze sa to nedá a zákazníci opäť že sa to dá... Človek nevie co kupuje...

Dobry den, spravne rozumiem ze na tomto konkretnom produkte sa neda poctom stlaceni ovplynit ci chcem jemne, stredne alebo perlivu vodu?

Dá sa v tomto konkrétnom modely nastaviť intenzita perlivosti? A koľko mililitrov majú flašky so sirupmi Ďakujem

Diskusia a poradňa k SodaStream JET WHITE Ladys Pack
Príslušenstvo pre SodaStream JET WHITE Ladys Pack Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SodaStream JET WHITE Ladys Pack. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SodaStream JET WHITE Ladys Pack. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SodaStream JET WHITE Ladys Pack. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SodaStream házi szódagép, JET WHITE Ladys szett.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií