PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

SodaStream Set SOURCE White new

Zobraziť katalóg
SodaStream Set SOURCE White new
4,9 13 hodnotení
SodaStream na výrobu sódy a perlivých nápojov, 1ks prístroja Source, 1x 1 l fľaša, 1 bombička CO2 na prípravu až 80 l nápoja
Kód:  EAN4107s3 Produktové číslo:  98018880 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SodaStream Set SOURCE White new

SodaStream Set SOURCE je inovovaný prístroj na výrobu sódy v bielej farbe. Balenie samozrejme obsahuje tiež litrovú fľašu z kvalitného plastu a CO2 bombičku, s ktorou môžete pripraviť až 80 litrov nápoja.

Tým hlavným je však vlastný prístroj, ktorý disponuje novým mechanizmom Snap-Lock. Ten zaisťuje jednoduché uchytenie fľaše pred sýtením. Tú naplníte pomocou extra citlivého, dotykového systému Source, ktorý vám umožní vybrať si z troch úrovní perlivosti. Všetko sa zreteľne zobrazuje aj na LED displeji. Nemusíte tak už nikdy vynakladať zbytočné prostriedky a energiu za balenú vodu, skvelú sódu si ľahko vyrobíte priamo u vás doma.

Parametre a špecifikácia:

Typ:
Výrobník sódy SodaStream

Balenie obsahuje:
1 ks prístroja SOURCE SodaStream White
1 ks praktickej plastovej fľaše 1 l
1 ks bombička CO2 na prípravu až 80 l nápoja

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SodaStream Set SOURCE White new Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SodaStream Sada SOURCE White new. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SodaStream Set SOURCE Weiß neue. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SodaStream Sada SOURCE White new.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií