Emise pro AP+ v app - všechny segmenty alzaplus segmenty sda v2

SodaStream SOURCE White metal

Zobraziť katalóg
SodaStream SOURCE White metal
5 2 hodnotení
SodaStream na výrobu sódy a perlivých nápojov, 1 ks prístroja Source, 1x1L fľaše, 1 ks bombička CO2 pre prípravu až 80l nápoja, 1 ks 9PP jednorazových sirupov
Kód:  EAN4107r Produktové číslo:  40031260 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SodaStream SOURCE White metal

Úplne nový výrobník sódy SodaStream SOURCE, ktorého dokonalý dizajn navrhoval svetoznámy dizajnér Yves Behar. Vznikol tak elegantný a luxusne vyzerajúci prístroj, ktorý skvele zapadne do každej modernej domácnosti. Už žiadne nosenie balených vôd z obchodu, žiadne skladovanie a recyklovanie použitých PET fliaš. Osviežujúci perlivý nápoj si teraz pripravíte priamo doma z kvalitnej vody z kohútika.

Inovatívne uchytenie fľaše nevyžaduje žiadne skrutkovanie. Stačí len úchyt podávača fliaš naklopiť smerom k sebe a nasadiť fľašu. Toto jednoduché a zároveň geniálne riešenie vám ušetrí veľa času a námahy. Stupeň sýtenia je zobrazovaný intuitívnymi LED diódami, takže budete mať vždy presnú kontrolu nad množstvom bubliniek v pripravovanom nápoji. Nový a moderný dizajn dostala tiež dodávaná fľaša, vyrobená z tých najkvalitnejších plastov.

Parametre a špecifikácia:

Hlavné vlastnosti:
Výroba skvelej domácej sódy
Prevádzka bez elektrickej energie
Uchytenie fľaše bez skrutkovania
Intuitívne LED diódy ukazujú stupeň sýtenia
Šetrný k životnému prostrediu
Veľký výber z ponúkaných sirupov

Obsah balenia limitovanej edície:
Výrobník sódy SodaStream SOURCE White
Litrová fľaša z kvalitného plastu
Bombička CO2 (až 80 litrov nápoja)
9PP jednorazových sirupov (9 rôznych príchutí, každá do 1 litra sódy)

Farba:
Biela

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SodaStream SOURCE White metal Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SodaStream SOURCE White metal. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SodaStream SOURCE Weißeinstellung. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SodaStream FORRÁS fehér fém.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií