P&G boost Starbucks

SodaStream SPIRIT BLACK MIX PACK 

Zobraziť katalóg
SodaStream SPIRIT BLACK MIX PACK 
4,6 40 hodnotení
SodaStream celkový objem fľaše 1l, typ fľaše: plastová Jet, prichytenie fľaše: zacvaknutie, typ výrobníka: mechanický, regulácia perlivosti: počtom stlačení farba: čierna
Kód:  SODVS124 Produktové číslo:  42004515 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SodaStream SPIRIT BLACK MIX PACK 

Sódovač SodaStream Spirit s 3 fľašami a skvelými príchuťami

Zažeňte smäd osviežujúcou perlivou vodou, ktorú si doma sami za chvíľu vyrobíte. Už sa nebudete musieť potiť pod nákladom fliaš s kupovanými sódovkami, ale pripravíte si ju ľahko a rýchlo u vás, doma. Súčasťou sady sú aj príchute PEPSI, MIRINDA, 7UP SPIRIT Black. Sódovač SodaStream Spirit sa obsluhuje úplne intuitívne, pretože fľaša sa v prístroji automaticky pripevní a potom záleží len na vás, koľkokrát stlačíte tlačidlo pre nasýtenie vody bublinkami. Výrobník sódy SodaStream v čiernom farebnom vyhotovení je elegantným produktom, ktorý nemusíte po použití schovávať, ale hrdo ho ukazovať priamo na kuchynskej linke.

Výhodné balenie obsahuje všetko potrebné na výrobu nápojov

Súčasťou balenia SodaStream Spirit je okrem príchutí PEPSI, MIRINDA, 7UP SPIRIT Black aj jedna bombička s CO2 a tri litrové fľaše na výrobu a uchovanie vašich osviežujúcich nápojov. Jediná bombička vystačí prístroju SodaStream Spirit na vytvorenie až 80 litrov perlivej vody. Bombičku jednoducho vyskrutkujete a na jednom z tisícich miest ju vymeníte za novú. To, že je sódobar SodaStream SpiritBlack krásavec si všimli aj vo svete, a preto v roku 2017 získal prestížne ocenenie red dot.

Zoberte si váš obľúbený nápoj všade so sebou

Perlivý nápoj vyrobíte do jednej z troch fliaš, ktoré sú súčasťou balenia. Tie môžete uchovávať v chladničke, ale rovnako ľahko ju môžete schovať do tašky a vziať si perlivú vodu so sebou kamkoľvek. Na ich výrobu bol použitý zdravotne neškodný plast bez BPA. Po použití sa fľaše umývajú v teplej vode do 50 °C – teda nie sú vhodné do umývačky riadu.

Výrobník sódy SodaStream Spirit sa jednoducho používa

Svoju perlivú vodu si pripravíte naozaj za krátku dobu tromi krokmi. 
1. Pokiaľ v prístroji nie je plynová bombička, tak ju tam jednoducho vložíte (vydrží na vytvorenie až 80 litrov perlivej vody).
2. Vložte dovnútra fľašu, ktorá bude vďaka automatickému pripevneniu pevne držať, a stlačte tlačidlo toľkokrát podľa toho, akú intenzitu sýtenej vody chcete mať.
3. Hotovo – nalejte si a vychutnajte si svoj osviežujúci nápoj.


Parametre a špecifikácia

Materiál fľaše
Plast Hotovo!
Prichytenie fľaše
Zacvaknutie Hotovo!
Typ fľaše
Jet Hotovo!
Regulácia perlivosti
Počtom stlačení Hotovo!
Typ výrobníka
Mechanický Hotovo!

Vlastnosti fľaše

Materiál fľaše
Plast Hotovo!
Prichytenie fľaše
Zacvaknutie Hotovo!
Typ fľaše
Jet Hotovo!

Vlastnosti výrobníka

Regulácia perlivosti
Počtom stlačení Hotovo!
Typ výrobníka
Mechanický Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Ocenenie

Ocenenie za dizajn
Red Dot Design Award Hotovo!

Balenie

Obsah balenia
Bombička s CO2, Príchuť Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, v popisu máte uvedené 3 KS láhve, ale v odpovědu jsou uvedené jen 3Ks. JAká je tedy pravda?

Dobrý den. Lze namíchat nápoj i před vložením do přístroje?

Zdravím, co tedy dostanu, když koupím ten Sodastream mix pack? I ty lahve a sirupy? Nebo jen ten přístroj? Není to tady nikde specifikováno! díky!

Diskusia a poradňa k SodaStream SPIRIT BLACK MIX PACK 
Príslušenstvo pre SodaStream SPIRIT BLACK MIX PACK  Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SodaStream SPIRIT BLACK MIX PACK . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SodaStream SPIRIT BLACK MIX PACK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SodaStream SPIRIT BLACK MIX PACK.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií